ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το PAO Foundation δεν αναστέλλεται

Το PAO Foundation δεν αναστέλλεται

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα διακόψει τις ενέργειες για την ίδρυση του PAO Foundation, παρά την αδυναμία επίτευξης συμφωνίας με τον Αλαφούζο για την ΠΑΕ.

Φαινομενικά, η διαφωνία που προέκυψε μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Γιάννη Αλαφούζου για το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σημαίνει ότι το PAO Foundation δεν έχει λόγο ύπαρξης. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ αναμένεται να υλοποιήσει το εγχείρημα του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν πρόκειται να διακόψει τις ενέργειες για τη σύσταση του PAO Foundation και θα συνεχίσει τις επαφές με επιχειρηματίες για να συγκροτήσει ένα γκρουπ που θα αναλάβει τη χρηματοδότηση. Σε πρώτη φάση, ο οργανισμός θα ασχοληθεί με την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη, ο οποίος αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα.

Μία συσπείρωση εύπορων φίλων του Τριφυλλιού και των απλών οπαδών, θα προσδώσει επιπλέον δυναμική στην προσπάθεια του Γιαννακόπουλου. Επιπλέον, ο Γιαννακόπουλος θα εντείνει τις συνομιλίες με κυβερνητικά στελέχη, ώστε να εξασφαλίσει την μίσθωση του ΟΑΚΑ για την ομάδα μπάσκετ και τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου, πλην του ποδοσφαίρου.

Βέβαια, παρά τις διακηρύξεις για το τέλος των συζητήσεων, η σκέψη του Γιαννακόπουλου παραμένει στραμμένη στην ΠΑΕ. Δεν είναι βέβαιο το πότε θα επανέρθει ο φαρμακοβιομήχανος, ωστόσο θα προκαλέσει έκπληξη εάν δεν αρχίσει νέος κύκλος επαφών με τον Αλαφούζο. Από τη στιγμή που το σχήμα που θα πάρει τις μετοχές θα λειτουργήσει, τότε η επόμενη προσέγγιση φαντάζει θέμα χρόνου...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ