ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το παίρνει πάνω του ο Τζόρτζεβιτς

Το παίρνει πάνω του ο Τζόρτζεβιτς

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην απόκτηση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να έχει αναλάβει δράση. Σε επικοινωνία οι δύο άνδρες. Ανεξάρτητη η περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο Σάσα Πάβλοβιτς , ο Παναθηναϊκός έστρεψε το ενδιαφέρον και την προσοχή του στη θέση "5". Εκεί εντοπίζεται άλλωστε το μεγαλύτερο κενό μετά την αποχώρηση του Εστέμπαν Μπατίστα και την τάση του "τριφυλλιού" να μην "ενοχλεί" τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη με στόχο ένα νέο συμβόλαιο.

Το όνομα του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είναι αυτό που δεσπόζει στην κορυφή των μεταγραφικών "θέλω" του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος έχει φροντίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του όσον αφορά τον πρώην παίκτη των Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Τι έκανε; Το πιο απλό, ήτοι -σύμφωνα με πληροφορίες- είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον παίκτη, προσπαθώντας να τον πείσει να πει το "ναι" στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός.

Όπως αναφέραμε χθες (9/7), ο 27χρονος σέντερ περιμένει να βρει πρόταση από το ΝΒΑ που να τον ικανοποιεί. Κάτι που δεν φαντάζει πιθανό με τα τωρινά δεδομένα. Γι αυτό έχει ανοίξει πόρτες επιστροφής στην Ευρώπη, αυτή τη φορά για μόνιμη εγκατάσταση. Κάπου εκεί "μπήκε" ο "Σάλε", ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μαζί του, προσπαθώντας να λειτουργήσει ως ο καταλυτικός παράγοντας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Όπως έγινε δηλαδή στην περίπτωση του Σάσα Πάβλοβιτς, κατά δήλωση του 31χρονου γκαρντ/φόργουορντ.

Από εκεί και πέρα, το όνομα του Νίκολα Μιλουτίνοφ παραμένει ως φαβορί για το Νο2 στη θέση "5". Η περίπτωσή του μάλιστα δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, με την άποψη πως ο ένας δεν επηρεάζει τον άλλον. Αντίθετα, από τις συζητήσεις (και εξελίξεις) με τον 21χρονο σέντερ επηρεάζεται ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο διεθνής παίκτης δεν έχει δεχθεί ακόμη πρόταση από το "τριφύλλι", κι όπως φαίνεται δεν πρόκειται να δεχθεί. Γι αυτό προκρίνεται η περίπτωση του νεαρού σέντερ της Παρτίζαν, που ψάχνει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του -πριν μετακομίσει στους Σαν Αντόνιο Σπερς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ