ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ντοκιμαντέρ του Stoiximan για τον ΜΥΘΟ Δημήτρη Διαμαντίδη

Το ντοκιμαντέρ του Stoiximan για τον ΜΥΘΟ Δημήτρη Διαμαντίδη

Το ντοκιμαντέρ που περιμένατε, η ζωή και η πορεία του Δημήτρη Διαμαντίδη στα παρκέ, έφτασε! Απολαύστε την εντυπωσιακή συμπαραγωγή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoords και του Stoiximan.

Η τελευταία σεζόν του Δημήτρη Διαμαντίδη στα παρκέ, ήταν κάτι περισσότερο από... ιδιαίτερη. Ήταν έντονη συναισθηματικά. Ήταν ιστορική από κάθε άποψη. Ήταν και μοναδική. Γι' αυτό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, σε συνεργασία με τον Stoiximan, ακολούθησαν κάθε βήμα του 3D με έναν και μοναδικό στόχο.

Να παρουσιάσουν σε εσάς ένα πραγματικά εκπληκτικό ντοκιμαντέρ από την πορεία του στα γήπεδα. Από τα πρώτα του βήματα στην Καστοριά και το ξεπέταγμα με τη φανέλα του Ηρακλή, μέχρι τις μεγαλειώδεις χρονιές στον Παναθηναϊκό και τις σπουδαίες επιτυχίες με την Εθνική Ελλάδας.

Συμπαίκτες και προπονητές του Διαμαντίδη, αντίπαλοι και παράγοντες ομάδων, μιλούν γι' αυτό το παιδί που πέτυχε όσα ελάχιστοι στη θέση του και βοήθησε το άθλημα να εξαπλωθεί ακόμη περισσότερο στην Ελλάδα.

Ομπράντοβιτς, Γιαννάκης, Ιωαννίδης, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Γιασικεβίτσιους, Μπατίστ, Πεδουλάκης, Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος πλέκουν το εγκώμιο του, μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που ονειρευόταν να τον δει για άλλη μια σεζόν με την πράσινη φανέλα.

Αυτό το ντοκιμαντέρ, θα το απολαύσετε. Θα το προτείνετε στους φίλους σας, θα το κρατήσετε στους σελιδοδείκτες. Θα σας συγκινήσει και θα σας συναρπάσει. Διότι αθλητές με το ήθος και το ταλέντο του Διαμαντίδη, δεν βγαίνουν κάθε μέρα.

Δείτε το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ του Stoiximan και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΕΔΩ .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ