ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μήνυμα του Θανάση Αντετοκούνμπο στους φίλους του Παναθηναϊκού

Το μήνυμα του Θανάση Αντετοκούνμπο στους φίλους του Παναθηναϊκού

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έστειλε το πρώτο "πράσινο" μήνυμά του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με αφορμή τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods (VIDEO).

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού Superfoods έστειλε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται για ατομικές προπονήσεις. Ο 25χρονος φόργουορντ απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους του "τριφυλλιού" εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καλώντας τους να βρεθούν στο ΟΑΚΑ μέσω αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας !

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού Superfoods, που θα συνεργαστεί με αυτούς τους συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ και θα ζήσει την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

" Γεια σας παιδιά! Τι κάνετε; Είμαι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και θέλω απλά να πω ότι αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό με έφερε πίσω στην Ελλάδα. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα δουλέψω με αυτό το προπονητικό τιμ και με αυτούς τους συμπαίκτες. Πραγματικά, πιστεύω πως με πολύ σκληρή δουλειά και υπομονή θα πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Σας περιμένω στο Ολυμπιακό Στάδιο για να τα ζήσουμε όλα αυτά μαζί", είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο VIDEO που δημοσίευσε στα social media της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ