ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

''Το βράδυ θα έλθω σπίτι σας!''

''Το βράδυ θα έλθω σπίτι σας!''

Το φύλλο αγώνα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αφού οι διαιτητές αναφέρουν ότι ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τους απείλησε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το φύλλο αγώνα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι διαιτητές ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ότι ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο στις πολυθρόνες που βρίσκονται δίπλα στο παρκέ και απείλησε τους ρέφερι.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι κ.κ. Γκόντας, Αναστόπουλος και Κορομηλάς ''κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου και στα περίπου έξι λεπτά που έκατσε στην πολυθρόνα που βρίσκεται στο παρκέ, σε κάποιες φάσεις απείλησε τους διαιτητές λέγοντάς τους "Θα δείτε τι θα πάθετε ρε π@υστ@δ@ς, θα έρθω σπίτι σας σήμερα το βράδυ".

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναφέρουν ότι από την αρχή του αγώνα υπήρχε κόσμος στο γήπεδο, μολονότι το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών, που έβριζαν τους παίκτες και κυρίως τον Βασίλη Σπανούλη. Επίσης ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει ένσταση επισημαίνοντας ότι κακώς βρισκόταν στο γήπεδο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθότι τιμωρημένος από την ΕΦΙΠ.

''Το βράδυ θα έλθω σπίτι σας!''

Παράλληλα, στο φύλλο αγώνα αναφέρθηκε και η ένταση που δημιουργήθηκε στη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και την αστυνομία.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα:

" "Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενίσταται ότι ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραβρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε τον αγώνα κατά παράβαση του υπαριθμού 38/30/5/2014 και 45/4/7/2014 αποφάσεων του αθλητικού δικαστή ΕΣΑΚΕ και της υπαριθμού 22/2014 απόφαση της ΕΦΙΠ άπασας περί απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα.

Αμέσως μετά την έναρξη της Α' περιόδου φίλαθλοι της "Α" ομάδας ΠΑΟ, μεμονωμένα τέσσερις-πέντε έβριζαν τον αθλητή της "Β" ομάδας, Βασίλη Σπανούλη, λέγοντας "Σπανούλη γ@μημ@ν@, Σπανούλη μ@@ν@, Σπανούλη γ@μ@σ@υ, το ίδιο επαναλήφθηκε στο έκτο λεπτό της πρώτης περιόδου και πριν την έναρξη της Β' περιόδου.

Κατά την διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέβηκε και κάθισε για έξι λεπτά στις πολυθρόνες που βρίσκονται πλησίον του αγωνιστικού χώρου. Ευρισκόμενος εκεί σε δύο περιπτώσεις, που διαφώνησε με αποφάσεις μας, απευθυνόμενος σε εμάς, είπε: "Θα δείτε τι θα πάθετε ρε π@υστ@δ@ς, θα έρθω σπίτι σας σήμερα το βράδυ". Στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να συμβεί κάτι άλλο. Ο αγώνας τελείωσε χωρίς άλλα προβλήματα.

Η απάντηση της ένστασης: "H ένσταση της "Β" ομάδας, ΟΣΦΠ, δεν αφορά παράβαση κανονισμού πεδιάς, άρα είμαστε αναρμόδιοι ώστε να επιβληθούμε".

Σε βίντεο το φύλλο αγώνα, για το οποίο μιλά ο Χρήστος Σταυρόπουλος:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ