ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το δημοσίευμα, οι οφειλές και στη μέση ο Ερασιτέχνης

Το δημοσίευμα, οι οφειλές και στη μέση ο Ερασιτέχνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods διαχώρισε τη θέση της σε ό,τι αφορά τις φερόμενες ως οφειλές από μέρους της προς τον Ερασιτέχνη, την ώρα που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θέλησε να πάρει θέση. Ποια η στάση του Ερασιτέχνη.

Ένα δημοσίευμα της "Goal News" αρκούσε για να προκαλέσει εσωτερικές ζυμώσεις στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Τι έλεγε; Υποστήριζε ότι υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες της ΚΑΕ και της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη, ο οποίος στο ίδιο διάστημα παλεύει να σταθεί "όρθιος", έχοντας πολλά ανοιχτά μέτωπα -πάσης φύσεως.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods φρόντισε να διαχωρίσει άμεσα τη θέση της με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (2/11), μέσω της οποίας υποστηρίζει:

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς απάντηση σε σημερινό δημοσίευμα σχετικά με οφειλές της στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, θα ήθελε ρητώς να δηλώσει ότι από την εποχή απόσχισης του τμήματος μπάσκετ το 1987, υπήρξε και εξακολουθεί να είναι απόλυτα συνεπής στις συμβατικές υποχρεώσεις της. Κάθε χρόνο τυπικά καταβάλλει τα ποσοστά που της αναλογούν βάσει νόμου και επιπροσθέτως, πέρα από τη στήριξη σε προσωπικό επίπεδο, η ΚΑΕ στηρίζει τον Ερασιτέχνη και με επιπλέον οικονομική ενίσχυση.

Βάσει των παραπάνω, θα αναμέναμε όλες οι πρώην διοικήσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού καθώς και η νυν, να έχουν ήδη προβεί σε διάψευση του σχετικού δημοσιεύματος, πάραυτα τις καλούμε να το πράξουν έστω τώρα. Σχετικά με τις καθυστερήσεις και οφειλές της ΠΑΕ, το θέμα δεν μας αφορά και συνεπώς δεν σχολιάζουμε".

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέφυγε να σχολιάσει κάτι σε ό,τι αφορά το εν λόγω δημοσίευμα, μη θέλοντας να πάρει θέση ή να απαντήσει σε όσα της καταλογίζονται. Σε ό,τι αφορά τώρα τον Ερασιτέχνη, υπήρξε έκτακτο Δ.Σ. με σκοπό να παρθεί απόφαση για τον τρόπο με τον οποίο θα πορευτεί. Κι η αλήθεια είναι ότι μέχρι το βράδυ της Τετάρτης δεν είχε προκύψει κάτι επί της ουσίας, παρά μόνο η διάθεση όλο αυτό να λυθεί ενδο-οικογενειακά, με σκοπό να βρεθεί η όποια λύση.

Βλέπετε, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε η διοίκηση του Ερασιτέχνη είναι η δημόσια αντιπαράθεση με την ΚΑΕ και την ΠΑΕ. Κάπως έτσι, θα γίνουν κινήσεις να λυθεί το ζήτημα εντός του συλλόγου, κι ακολούθως να προκύψει η όποια επίσημη τοποθέτηση από μέρους του, προς επεξήγηση όσων καταλογίζονται.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ