ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την έφεση του Παναθηναϊκού

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICS KAZAN (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICS KAZAN (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Παναθηναϊκού Superfoods για την τιμωρία της έδρας του εν όψει του αγώνα με τον Άρη (5/3, 17:00). Έτσι, οι "πράσινοι" θα υποδεχθούν τους "κίτρινους" σε άδειο γήπεδο.

Απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ η προσφυγή του Παναθηναϊκού Superfoods για την τιμωρία που του επιβλήθηκε με αφορμή τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη. Ο Αθλητικός Δικαστής είχε τιμωρίσει το "τριφύλλι" με μία (1) αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών , αλλά και πρόστιμο ύψους 4.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο Nick Galis Hall. Η προσφυγή των "πρασίνων" έπεσε στο κενό, κι έτσι το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League θα διεξαχθεί σε άδειες εξέδρες στο ΟΑΚΑ.

" Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 34/3-3-2017 απόφασή του, απορρίπτει την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο." κατά της υπ'αρ. 16/23-2-2017 απόφασης του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ. Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ του Δημοσίου", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ