ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το αποθεωτικό tweet του Σίνγκλετον για Παππά

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κρις Σίνγκλετον είδε από το σπίτι του (ελέω τραυματισμού) το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Προμηθέα Πατρών, αποθεώνοντας μέσω Twitter τον Νίκο Παππά, για την καθοριστική συνεισφορά του στο "διπλό".

Ο Παναθηναϊκός γύρισε από την "κόλαση" στο "Δημήτρης Τόφαλος", αφού χρειάστηκε να κάνει υπερ-προσπάθεια για να πάρει τη νίκη απέναντι στον Προμηθέα Πατρών . Ο Γιάννης Μπουρούσης αγωνίστηκε για 37'06'' προκειμένου να πανηγυρίσει η ομάδα του την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα, τη στιγμή που ο Νίκος Παππάς ήταν καταλυτικός στο διάστημα που αγωνίστηκε (13'36'').

Ο 26χρονος γκαρντ σηκώθηκε για πρώτη φορά από τον πάγκο στο γ' δεκάλεπτο, προσφέροντας έξι πολύ γρήγορους πόντους στην ομάδα του. Η συνέχεια ήταν εξίσου καλή αφού με εκείνον στο παρκέ, το "τριφύλλι" κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη (72-69). Η εμφάνισή του δεν πέρασε... απαρατήρητη από τον Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση από το σπίτι του. Ο βασικός σέντερ του Παναθηναϊκού Superfoods δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει τον συμπαίκτη του μέσω Twitter.

Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ