ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το απίστευτο σερί του Παναθηναϊκού με Αναντολού Εφές

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Superfoods και η Αναντολού Εφές έδωσαν συνέχεια σε ένα σερί που ξεκίνησαν πέρσι, μετατρέποντας σε... παράδοση τις παρατάσεις στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Το φιλικό του Παναθηναϊκού Superfoods με την Αναντολού Εφές μόνο τέτοιο δεν αποδείχθηκε. Ο ανταγωνισμός άγγιξε... κόκκινο, οι παίκτες των δύο ομάδων δεν έλεγαν να παρατήσουν την παραμικρή φάση και κάπως έτσι ο αγώνας κρίθηκε στη β' παράταση . Δύο και κάτι ώρες έμειναν στις εξέδρες όσοι πήγαν μέχρι το ΟΑΚΑ για να δουν το πρώτο φετινό φιλικό του "τριφυλλιού" με τους διεθνείς στη δωδεκάδα.

Ο Νικ Καλάθης (20π., 6ριμπ., 13ασ.) και ο Νίκος Παππάς (20π.) πήραν την "μπαγκέτα", ο Τζέιμς Γκιστ (20π.) κυριάρχησε κοντά στο καλάθι και κάπως έτσι οι "πράσινοι" παρουσιάστηκαν πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με τα παιχνίδια που έδωσαν προ ημερών με Ούνικς Καζάν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ουσία βέβαια είναι άλλη κι αφορά στο απίστευτο σερί που μετρούν οι δύο ομάδες, οι οποίες έλυσαν τις διαφορές τους σε παράταση για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι! Η... παράδοση ξεκίνησε πέρσι, στην αγωνιστική της EuroLeague , όταν η τουρκική ομάδα επικράτησε στο "Αμπντί Ιπεκτσί" μετά από πενήντα λεπτά αγώνα, για να έρθει η "πράσινη" εκδίκηση την 17η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ . Σε μία παράταση αυτή τη φορά.

Η εικόνα των δύο ρόστερ άλλαξε πολύ, αλλά τα τεκταινόμενα στο παρκέ όχι, αφού φτάσαμε να δούμε ακόμη δύο παρατάσεις απόψε. Στο σύνολο πέντε, στα τρία τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων. Μ' αυτά και μ' αυτά, έχουμε απολαύσει +25 λεπτά αγωνιστικής δράσης εσχάτως, με το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων να είναι προγραμματισμένο για τις 16 Νοεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη, για την 8η αγωνιστική της EuroLeague (σ.σ.: την Κυριακή θα δοθεί φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο ΟΑΚΑ, το οποίο βέβαια δεν μπορεί να ληφθεί υπ' όψιν).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ