ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το "αντίο" του Νικ Καλάθη στον Τζεντίλε

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICS KAZAN (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICS KAZAN (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νικ Καλάθης με ένα συγκινητικό μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε δεν είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού , αφού οι "πράσινοι" αποφάσισαν να διακόψουν τον δανεισμό του, στέλνοντάς τον πίσω στο Μιλάνο και την Αρμάνι.

Ο Ιταλός φόργουορντ δε μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού και πλέον καλείται να ψάξει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, σε μία κίνηση με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, αφού ο Τζεντίλε δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα . Το γεγονός αυτό μάλιστα ήταν και ο λόγος που ο Νικ Καλάθης έσπευσε να τον αποχαιρετήσει με ένα όμορφο μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram:

" Ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ!!! Καλή τύχη στον αδελφό μου" έγραψε χαρακτηριστικά ο διεθνής γκαρντ, "ανεβάζοντας" μία κοινή φωτογραφία του με τον Τζεντίλε. Δείτε το σχετικό post:

Το "αντίο" του Νικ Καλάθη στον Τζεντίλε

One of the best teammates I played with!!! Good luck to my brother @alegentile5 #roomie #chicho

A post shared by Nick Calathes (@ncalathes) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ