ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το άφησε ανοιχτό ο Καλάθης, προχωράει στις εναλλακτικές ο Παναθηναϊκός

Το άφησε ανοιχτό ο Καλάθης, προχωράει στις εναλλακτικές ο Παναθηναϊκός

Ο Νικ Καλάθης αντέδρασε εντός διορίας, η απάντησή του όμως δεν ήταν ξεκάθαρη με συνέπεια οι "πράσινοι" να προχωρούν τον σχεδιασμό και θα φανεί στο μέλλον αν θα υπάρξει ξανά προσέγγιση.

Η παραμονή του Νικ Καλάθη αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό Superfoods. Γι αυτό άλλωστε, έχουν "παγώσει" όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν στον μεταγραφικό σχεδιασμό του "τριφυλλιού".

Οι "πράσινοι" ζήτησαν από τον 29χρονο γκαρντ να απαντήσει μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (22/6) στην πρόταση που του κατέθεσαν για τριετή επέκταση της συνεργασίας τους (έναντι 6.500.000 ευρώ) κάνοντας την υπέρβαση στον προϋπολογισμό της ομάδας, με την πλευρά του παίκτη να αντιδρά εγκαίρως, χωρίς ωστόσο να απαντά θετικά ή αρνητικά, σε μια προσπάθεια να κερδίσει χρόνο.

Το "τριφύλλι" δεν μένει βέβαια με... σταυρωμένα χέρια, αφού από την στιγμή που η απάντηση δεν ήταν η αναμενόμενη εξετάζει το εναλλακτικό πλάνο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αυτό στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται ο Νικ Καλάθης.

Ο λόγος είναι προφανής αφού στον Παναθηναϊκό Superfoods θέλουν να είναι άμεσα έτοιμοι και θα φανεί στο μέλλον αν θα υπάρξει ξανά προσέγγιση και όπως θα διαμορφωθούν τα πλάνα τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ