ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τι θα δώσει ο Λάνγκφορντ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / UNICS KAZAN - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / UNICS KAZAN - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103.3 τη μεταγραφή του Κιθ Λάνγκφορντ στον Παναθηναϊκό, εστιάζοντας στα "συν" και τα "πλην" της περίπτωσής του.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να υπογράψει τον Κιθ Λάνγκφορντ για ένα χρόνο , για να κλείσει με αυτόν τον τρόπο τη σύνθεση της περιφερειακής του γραμμής. Ο 35χρονος γκαρντ μπορεί να μην κατέληξε στο ΟΑΚΑ πέρσι, φέτος όμως οι συνθήκες ήταν πιο ευνοϊκές για να προκύψει συμφωνία.

Με τη δική του παρουσία, ο Τσάβι Πασκουάλ έχει πλέον ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο δομείται το ρόστερ του "τριφυλλιού" στις τρεις θέσεις της περιφέρειας, με τους πρωταθλητές να έχουν μια ακόμη εκκρεμότητα, αυτή του παίκτη που θα επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος στο "4". Σίγουρα πάντως, ο 45χρονος τεχνικός γνωρίζει πως με την προσθήκη του Κιθ Λάνγκφορντ έχει έναν ακόμη καλό σκόρερ στη "μηχανή" του.

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103.3 όσα θα δώσει στον Παναθηναϊκό το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "πρασίνων", εστιάζοντας στα εξής:

  • Προσωπικότητα
  • Ένας με έναν
  • Σκορ από μέση απόσταση
  • Σημείο αναφοράς στο "κλείσιμο" των αγώνων

Από την άλλη, σημείωσε πως είναι σαφές πως ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα περιμένει από εκείνον ούτε να προσφέρει σημαντικά στο πίσω μέρος του παρκέ, αφού ουδέποτε είχε τέτοιο ρόλο. Όπως επίσης, είναι σαφές ότι μιλάμε για έναν παίκτη που θα "μπει στα παπούτσια" του Μάικ Τζέιμς, στο κομμάτι της αλλαγής επιθετικής φιλοσοφίας του Παναθηναϊκού μιας και είναι δύο παίκτες που μοιάζουν πολύ στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν και εκτελούν.

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Συρίγος στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" του Sport24 Radio 103.3:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ