ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τρίτη στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Φελντέιν

Την Τρίτη στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Φελντέιν

Συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού με τους Γιάνκοβιτς και Παπαγιάννη να παραμένουν εκτός προγράμματος.

Ο τελευταίος πριν την άφιξη των Ελλήνων και Σέρβων διεθνών που θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού είναι ο Τζέιμς Φελντέιν. Ο γκαρντ των πράσινων θα έρθει την Τρίτη (15/9) στην Ελλάδα και από την Τετάρτη θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του τριφυλλιού υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ των πράσινων.

Αναφορικά με την προπόνηση της Παρασκευής οι πράσινοι γυμνάστηκαν μόνο μια φορά με τους Γιάνκοβιτς και Παπαγιάννη να ακολουθούν και πάλι θεραπευτική αγωγή:

"Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα (10/9) με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ, στην οποία συμμετείχε και ο Γιώργος Γεωργάκης ως βοηθητικός, κάτι που θα συνεχίσει να κάνει και τις επόμενες ημέρες. Οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Γιώργος Παπαγιάννης συνέχισαν να ακολουθούν ειδική θεραπευτική αγωγή.

Αύριο (11/9) οι «πράσινοι» θα προπονηθούν μία φορά το απόγευμα, ενώ το Σάββατο (12/9) το απόγευμα θα δώσουν στο ΟΑΚΑ ένα προπονητικού χαρακτήρα κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο το Δούκα.

Εξάλλου, την Τρίτη (15/9) αναμένεται στην Αθήνα ο Τζέιμς Φελντέιν".

Την Τρίτη στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Φελντέιν

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ