ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θλάση ο Ουίλιαμς

Θλάση ο Ουίλιαμς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άσχημα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Έλιοτ Ουίλιαμς υπέστη θλάση α' βαθμού στον μέσο προσαγωγό του δεξιού ποδιού και ξεκινά θεραπευτική αγωγή. Αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (17/3, 21:15).

Δεν έφτανε η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, ήρθε κι ο τραυματισμός του Έλιοτ Ουίλιαμς να απασχολήσει τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τους συνεργάτες του. Ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού στην Kombank Arena στάθηκε άτυχος αφού τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε εξετάσεις άμα τη επιστροφή της ομάδας από το Βελιγράδι.

Μόνο που τα αποτελέσματα αυτών δεν ήταν ευχάριστα αφού έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση α' βαθμού στον μέσο προσαγωγό του δεξιού ποδιού, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη πλέον η συμμετοχή του στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί, για την Euroleague, απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν (17/3, 21:15). Το ιατρικό τιμ του "τριφυλλιού" έπιασε ήδη δουλειά και σκοπεύει να τον έχει ετοιμοπόλεμο το συντομότερο δυνατό, αφού απέναντι στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Παναθηναϊκός θα παίξει τα... ρέστα του για τη δεύτερη θέση στον όμιλο και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ