ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει να προχωρήσει με Σίνγκλετον

BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η πρόθεση του "τριφυλλιού" είναι να διατηρήσει τον Αμερικανό σέντερ στο ρόστερ του, ωστόσο όλα θα κριθούν από τις προτάσεις ομάδων του ΝΒΑ.

Όπως έχουμε τονίσει πολλάκις στόχος του Παναθηναϊκού είναι διατηρήσει τον βασικό του κορμό. Όπως γίνεται αντιληπτό, σε αυτό το πλαίσιο ο Τσάβι Πασκουάλ επιθυμεί να συνεχίσει κανονικά και ο Κρις Σίνγκλετον ο οποίος για την ώρα δεν έχει εκφράσει αντίθετη άποψη και οι "πράσινοι" έχουν το δικαίωμα να ενεργοποιήσουν την οψιόν ανανέωσης γι' ακόμη έναν χρόνο.

Από κει και πέρα, στο συμβόλαιο του Σίνγκλετον υπάρχει NBA out που λήγει στις 20 Ιουλίου και μόνο αν επιθυμεί ο ίδιος θα κάνει χρήση του όρου . Η αλήθεια είναι πως ανεπίσημα έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ομάδες του ΝΒΑ, όμως σε λίγες ημέρες θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Είχαμε γράψει άλλωστε πως ο Σίνγκλετον δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση που θα τον καλύπτει από το ΝΒΑ και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες αυτό να συμβεί. Αυτό σημαίνει πως το επόμενο διάστημα θα έχει ενδιαφέρον σε αυτο το κομμάτι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ