ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει να κερδίσει έδαφος ο Όγκαστ

Notre Dame's Zach Auguste reacts during the second half of a regional final men's college basketball game against North Carolina in the NCAA Tournament, Sunday, March 27, 2016, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Rourke)
Notre Dame's Zach Auguste reacts during the second half of a regional final men's college basketball game against North Carolina in the NCAA Tournament, Sunday, March 27, 2016, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Rourke) AP

Ο Ζακ Όγκαστ ανυπομονεί για την ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods, όπως φάνηκε από την τελευταία του (χρονικά) δημοσίευση στο Instagram. Δουλεύει εντατικά για να είναι απόλυτα έτοιμος ο ομογενής σέντερ.

Μετά τη σύντομη "περιπέτειά" του στην Ουσάκ Σπορτίφ, ο Ζακ Όγκαστ επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού Superfoods, με σκοπό να βοηθήσει το "τριφύλλι" να διατηρήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα και, παράλληλα, να επιστρέψει στο Final Four της EuroLeague.

Ο ομογενής σέντερ συνεχίζει να δουλεύει εντατικά αυτή την περίοδο στις ΗΠΑ, κάνοντας ατομικές προπονήσεις σε στίβο και γυμναστήριο. Αφού ξεκουράστηκε μερικές ημέρες, μετά την παρουσία του στο Summer League του Orlando και του Las Vegas, ο νεοαποκτηθείς ψηλός έπιασε πάλι δουλειά, επιδιώκοντας να είναι απόλυτα έτοιμος στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο τέλος του μήνα γιατί " θα είναι μια σπουδαία χρονιά", όπως τόνισε με video που "ανέβασε" στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ