ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Η ισχύς εν τη ενώσει"

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Η ισχύς εν τη ενώσει"
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κατά την αποχώρηση του από την εκδήλωση του ΠΣΑΤ έριξε τους τόνους στη διαμάχη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου λέγοντας πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στην οικογένεια και πως ισχύει το ρητό "η ισχύς εν τη ενώσει" ενώ υποστήριξε πως τα αδέρφια Γιαννακόπουλοι θα είναι πάντα δίπλα στον Παναθηναϊκό.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα είναι πάντα δίπλα στον Παναθηναϊκό όπως υποστήριξε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κατά την παραλαβή του βραβείου για την προσφορά των αδερφών Γιαννακόπουλων στο ελληνικό μπάσκετ.

Συγκεκριμένα ο Θανάσης είπε αρχικά και σε ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός θα έχει τη στήριξη της οικογένειας: "Θα την έχει πάντοτε την στήριξη είμαστε γέννημα και θρέμμα Παναθηναϊκοί. Από εκεί και πέρα θέλω ο Παναθηναϊκός να πρωτοστατεί σε οποιοδήποτε άθλημα είτε στο ποδόσφαιρο, είτε είναι τάβλι".

Εν συνεχεία και σε ερώτηση για το αν θα είναι παρών και στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού οι αδελφοί Γιαννακόπουλου απάντησε: "Και να μην είμαστε εμείς ο Παναθηναϊκός έχει μια 100χρονη ιστορία, οι παράγοντες έρχονται και παρέχονται πρέπει να βοηθήσουν. Εμείς βοηθάμε τον Παναθηναϊκό να μεγαλουργήσει και θα τον βοηθάμε και στη συνέχεια".

"Η οικογένεια είναι ενωμένη"

Κατά την αποχώρηση του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε αρχικά: "Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όσους διοργάνωσαν αυτή τη γιορτή. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει τον κόσμο είναι πολύ σημαντικό".

Για τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
"Να είναι καλά εύχομαι και θέλω να είναι καλά και να θυμόμαστε κάτι, μπορεί να υπήρχε μια ενδοοικογενειακής διαφορά, αλλά να θυμόσαστε πάντα πως οι Γιαννακοπουλαίοι είναι πάντοτε μαζεμένοι. Ξεκίνησαν από το μηδέν και έγιναν αυτοί που έγιναν, γιατί ήταν η ισχύς εν την ενώσει".

Για το αν έχει ξεπεραστεί το θέμα, είπε:
"Ακούστε να δείτε. Σε κάθε οικογένεια υπάρχουν διαφορές. Έτσι και σε εμάς", ενώ στην ερώτηση αν συνεχίζει στην ομάδα μπάσκετ, απάντησε: "Βεβαίως και συνεχίζουμε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτή η ερώτηση. Είναι αυτονόητο για εμάς ότι συνεχίζουμε. Άλλωστε αυτό έχει δείξει η πολύχρονη ιστορία μέχρι και σήμερα".

Από εκεί και πέρα, οι ερωτήσεις πήγαν στον επιχειρηματικό τομέα και στο αν η κρίση έχει επηρεάσει την οικογένεια. " Κοίταξε φίλε μου να θυμάσαι. Όταν είσαι άνθρωπος θα πρέπει να σκέφτεσαι τον συνάνθρωπο. Όταν υπάρχει μεγάλη δυσκολία και δυσχέρεια στον ελληνικό λαό, εμείς δεν μπορούμε να αποτελούμε εξαίρεση. Είμαστε υποχρεωμένοι τους ανθρώπους που έχουμε στην δουλειά μας και είναι γύρω στους 1200, πρέπει πρώτα να σκεφτόμαστε αυτούς και να κάνουμε πρώτα βήματα και όχι άλματα. Έχουμε τυπική, ηθική και ουσιαστική υποχρέωση οι άνθρωποι που τρώνε ψωμί από τα χέρια μας να συνεχίσουν να το κάνουν για όσο μεγαλύτερο διάστημα".

Τέλος σε ερώτηση για το αν το κράτος είναι εντάξει απέναντί του, είπε: "Το κράτος είναι μια άλλη ιστορία, έχει και αυτό τώρα μια δυσκολία, αλλά και αυτοί που το αποτελούν είναι άνθρωποι σαν και εμάς που προέρχονται από εμάς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ