ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θα δηλώσει συμμετοχή στο Draft ο Λούντζης

Θα δηλώσει συμμετοχή στο Draft ο Λούντζης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συμμετοχή στο Draft του ΝΒΑ αναμένεται να δηλώσει ο Μιχάλης Λούντζης, προκειμένου να διαπιστώσει ποιες είναι οι πιθανότητες προκειμένου να επιλεγεί από κάποια ομάδα. Δεν αποκλείεται πάντως στην πορεία να αποσυρθεί.

Όπως συμβαίνει με πολλά ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, έτσι κι ο Μιχάλης Λούντζης προσανατολίζεται να δηλώσει συμμετοχή στο Draft του ΝΒΑ προκειμένου να διαπιστώσει ποιες είναι οι πιθανότητες για να κερδίσει μια θέση στις εξήντα θέσεις που οδηγούν στο ΝΒΑ.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods θα δηλώσει συμμετοχή και θα εξετάσει το ενδεχόμενο να παραμείνει σε αυτό μέχρι το τέλος, με την ελπίδα να ακούσει το όνομά του από τον Άνταμ Σίλβερ τη βραδιά του Draft. Εφόσον όμως τα μηνύματα που πάρει το επόμενο διάστημα δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά, τότε το πιθανότερο είναι να αποσύρει τη συμμετοχή του και να επανέλθει δριμύτερος του χρόνου. Ούτως ή άλλως, ο χρόνος συμμετοχής του φέτος στο "τριφύλλι" είναι πολύ χαμηλός, πράγμα που σημαίνει πως οι scouts του ΝΒΑ δεν έχουν τη δυνατότητα να τον δουν εν δράσει.

Προς το παρόν, αυτό στο οποίο ποντάρει η πλευρά του 19χρονου γκαρντ είναι το πολύ καλό τουρνουά που έκανε στο EuroBasket Εφήβων, όπου είχε 15.2 πόντους (με 48.3% στα δίποντα, 31.6% στα τρίποντα και 70.8% στις βολές), 6.7 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ, 2.5 κλεψίματα και 4.7 λάθη κατά μέσο όρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ