ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θ. Γιαννακόπουλος: "Ό,τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο"

Θ. Γιαννακόπουλος: "Ό,τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο"

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που ήθελαν τον Δημήτρη Διαμαντίδη να προτιμά τον Παναθηναϊκό αντί του Ολυμπιακού για 50.000, εξηγώντας ότι ο "Μήτσος" κατάφερε κάτι πραγματικά μεγάλο (AUDIO).

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έδωσε το παρών στην προβολή του ντοκιμαντέρ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και της Stoiximan για τον Δημήτρη Διαμαντίδη , γυρνώντας πίσω τον χρόνο στο 2004. Τότε που ο "Μήτσος" ήλθε στον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός μπήκε στο κόλπο για την απόκτησή του .

"Ό,τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο. Είμαι πολύ συγκινημένος για τον Δημήτρη. Κατάφερε κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο" εξήγησε αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ρωτήθηκε αν ο Διαμαντίδης ανήκει στους κορυφαίους παίκτες που έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό: "Ναι, είναι η αλήθεια. Όχι μόνο από πλευράς παικτικής, αλλά κυρίως ανθρώπινης. Ήταν πάνω απ' όλα άνθρωπος".

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στη φήμη πως ο Διαμαντίδης προτίμησε τον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό το 2004 για 50 χιλιάδες ευρώ: "Είναι ένα μεγάλο ψέμα, ο Διαμαντίδης ήρθε στον Παναθηναϊκό γιατί κάποιοι άνθρωποι του μπάσκετ τον ώθησαν σε αυτή την επιλογή...". Τέλος ρωτήθηκε για το τι χρειάζεται προκειμένου ο Παναθηναϊκός να βρεθεί ξανά στην κορυφή: "Τι να επιστρέψει; Είναι στην κορυφή ο Παναθηναϊκός. Θα μπορούσε να έχει πάρει και φέτος το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να πάρει όμως νέους αθλητές κυρίως για την βελτίωση στην Ευρώπη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ