ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θ. Γιαννακόπουλος: "Μας είχαν προσφέρει τον Θανάση και τον Γιάννη"

BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Θανάσης Γιαννακόπουλος βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του "AntetokounBros Event" και σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως τόσο ο Γιάννης όσο κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχαν προταθεί στον Παναθηναϊκό κατά το παρελθόν, αλλά δεν έγινε σωστή εκτίμηση του ταλέντου τους.

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ βρίσκεται ο πρώην διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, Θανάσης Γιαννακόπουλος προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης το "AntetokounBros Event". Μάλιστα, λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και αποκάλυψε πως τόσο ο Γιάννης όσο κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχαν προταθεί στους "πράσινους" κατά το παρελθόν, αλλά οι προπονητές δεν έκαναν σωστή εκτίμηση του ταλέντο τους.

"Αυτό που γίνεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ είναι κάτι πρωτόγνωρο. Είμαι υπερήφανος ως Έλληνας που αυτά τα παιδιά, που έχουν γεννηθεί στην πατρίδα μας, είναι απ' τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο", ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν θα ήθελε να τους δει κάποια στιγμή με τη φανέλα του Παναθηναϊκού:

"Δεν υπάρχει αμφιβολία. Τέτοιοι παίκτες θα έκαναν τη διαφορά. Κάποτε μας είχαν προσφέρει αυτούς τους αθλητές, αλλά δυστυχώς οι προπονητές δεν έκαναν σωστή εκτίμηση της καταστάσεως. Αυτά τα παιδιά είναι πρότυπα και πρέπει ο κόσμος και τα νέα παιδιά να τους ακολουθούν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ