ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπόθεση Καλάθη: τέλος στο θέμα ΝΒΑ

Υπόθεση Καλάθη: τέλος στο θέμα ΝΒΑ
Καλάθης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από επικοινωνία που είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Νικ Καλάθη, μπήκε οριστικό τέλος σε κάθε σενάριο αποχώρησης του διεθνή γκαρντ από τον Παναθηναϊκό.

Το Sport24.gr σας παρουσίασε όλα τα δεδομένα και τις λεπτομέρειες αναφορικά με την πρόταση που είχε ο Νικ Καλάθης από τους Σακραμέντο Κινγκς. Ο διεθνής γκαρντ δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να βάλει τέλος στο ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από το ενδιαφέρον που υπήρξε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινη ΚΑΕ επικοινώνησε απευθείας με τον διεθνή γκαρντ και στη διάρκεια της συνομιλίας που είχαν ο Καλάθης μετέφερε την πρόταση των Κινγκς, χωρίς όμως να δοθεί περαιτέρω συνέχεια αφού οι δύο πλευρές έδειξαν να συμφωνούν απόλυτα.

Με δεδομένο μάλιστα και τις κινήσεις που έχουν γίνει ο έμπειρος πόιντ γκαρντ γνωρίζει πως ο πήχης έχει ανέβει για τα καλά στον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό άλλωστε, φάνηκε και από το γεγονός πως τόνισε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ότι νιώθει ανυπόμονος να κερδίσει τίτλου με τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας πως το θέμα με το ΝΒΑ, έχει κλείσει.

Κάπως έτσι, φαίνεται να μπαίνει τελεία στο σήριαλ των τελευταίων ημερών καθώς στην ομάδα του «τριφυλλιού» εξέφρασαν τη σιγουριά τους με όλους τους τρόπους για την παραμονή του Καλάθη, συνεχίζοντας τον σχεδιασμό για να συμπληρώσουν το ρόστερ ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ