ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος ο Πασκουάλ για Παναθηναϊκό

Τέλος ο Πασκουάλ για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός Superfoods εγκαταλείπει οριστικά την περίπτωση του Τσάβι Πασκουάλ που ζήτησε τριετές κλειστό συμβόλαιο. Αποκτά προβάδισμα ο Λούκα Μπάνκι, με τον οποίο έχει ήδη γίνει επαφή.

Η περίπτωση του Τσάβι Πασκουάλ ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολη για τον Παναθηναϊκό Superfoods. Οι εξελίξεις επιβεβαίωσαν την αρχική επιφυλακτικότητα των ανθρώπων του "τριφυλλιού", με την περίπτωσή του να εγκαταλείπεται οριστικά λόγω των απαιτήσεών του.

Κι αυτό γιατί ζήτησε κλειστό τριετές συμβόλαιο με τους "πράσινους", δίχως να δείξει διάθεση διαπραγμάτευσης για το συγκεκριμένο ζήτημα, την ώρα που προέβαλλε υψηλές οικονομικές απαιτήσεις.

Το Sport24.gr είχε εστιάσει από την πρώτη στιγμή στην περίπτωση του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα , εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ήταν άλλωστε ο πρώτος προπονητής που προσέγγισαν από το βράδυ της Τρίτης (18/10), ενημερώνοντάς τον για το πλάνο και την πολιτική που ακολουθεί. Στον Παναθηναϊκό ήταν ενήμεροι για τη διάθεσή του να εργαστεί για πρώτη φορά στο εξωτερικό, από τη στιγμή που το project του "τριφυλλιού" δίνει δυνατότητες διεκδίκησης όλων των τίτλων, αλλά οι αντικειμενικές δυσκολίες που παρατηρήθηκαν από την πρώτη στιγμή δεν έδειξαν πως μπορούσαν να καμφθούν.Κάτι που επιβεβαιώθηκε στην πράξη, με τις συζητήσεις να ολοκληρώνονται άδοξα το μεσημέρι της Τετάρτης (19/10).

Πήρε προβάδισμα ο Μπάνκι

Κάπως έτσι, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν τις εναλλακτικές που υπάρχουν, με τα ονόματα των Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο "Σάρας" πάντως δεν σκέφτεται ούτε θέλει να αφήσει τη Ζάλγκιρις), Λούκα Μπάνκι και Σάσα Ομπράντοβιτς να είναι αυτά που ξεχωρίζουν. Το Sport24.gr αναφέρθηκε ενδελεχώς στο "τι" και το "πως" των συγκεκριμένων ονομάτων . Στη λίστα παραμένει, πολύ πιο... χαμηλά πάντως, ο Πίνι Γκέρσον.

Στοον Παναθηναϊκό έχουν περάσει στην επόμενη λύση που έχει προταθεί και αυτός για την ώρα είναι ο Λούκα Μπάνκι, ο οποίος έχει αποκτήσει προβάδισμα σε σχέση με τους άλλους υποψήφιους. Με τον Ιταλό τεχνικό έχει γίνει ήδη μία επαφή, είναι ελεύθερος, το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό και προφανώς θέλει να εργαστεί σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Μένει να δούμε τις επόμενες ώρες που θα καταλήξουν οι πράσινοι αναφορά με τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ