ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η μπάλα στα χέρια του Δ. Γιαννακόπουλου

Η μπάλα στα χέρια του Δ. Γιαννακόπουλου

Ο Παναθηναϊκός βγαίνει στην αγορά για να διορθώσει το ρόστερ του με συντονισμένες ενέργειες, προσωπικά, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που δείχνει να παίρνει την υπόθεση στα χέρια του. Γκαρντ και αθλητικός ψηλός οι πρώτοι στόχοι. Στον… αέρα ο Γκίμπσον.

H αλήθεια είναι πως στον Παναθηναϊκό είχαν να διαχειριστούν μια πολύ δύσκολη μέρα μετά από την ήττα και την κακή εμφάνιση στο ματς με τον Ολυμπιακό .

Έπειτα από την εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα το τελευταίο δίμηνο και με δεδομένο πως για την ώρα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, ανάγκασαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ν' αναλάβει προσωπικά δράση, ώστε ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί ενισχυμένος στα σημαντικά παιχνίδια του ΤΟΡ 16, στον δεύτερο γύρο και να ανταποκριθεί σε όλους τους στόχους του οι οποίοι δεν έχουν κριθεί.

Οι διοικούντες την ΚΑΕ είχαν πολύωρες συσκέψεις, ώστε να βρουν λύσεις που θα βοηθήσουν το "τριφύλλι" να ξεκινήσει την ανοδική της πορεία ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε συνάντηση τόσο με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς αλλά και τους συνεργάτες του που συνεχίστηκε μέχρι αργά το απόγευμα στο ΟΑΚΑ . Όπως προκύπτει έως τώρα, οι "πράσινοι" είναι αποφασισμένοι να βάλουν τέλος στην αγωνιστική κρίση, ώστε να παρουσιαστούν όπως πρέπει στην τελική ευθεία της σεζόν και όλα δείχνουν πως θα προχωρήσουν στην ενίσχυση της ομάδας, κάτι το οποίο αποτελεί ειλημμένη απόφαση. Αυτό που άλλαξε τα έως τώρα δεδομένα είναι πως η ομάδα του "τριφυλλιού" προτίθεται να κινηθεί τόσο για γκαρντ όσο και για έναν αθλητικό ψηλό ο οποίος φυσικά θα διαφέρει από τους ήδη υπάρχοντες στο ρόστερ.

Για την ώρα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση, ώστε ν’ απομακρυνθεί παίκτης από το έμψυχο δυναμικό με ότι αυτό συνεπάγεται, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός πως όποιος και αν αποκτηθεί δεν μπορεί να παίξει στο Top-16, πριν από το τέλος του πρώτου γύρου. Όπως γίνεται αντιληπτό η ομάδα δεν μπορεί να πάει αποδεκατισμένη στα κρίσιμα ματς που έρχονται αλλά όλοι θα κριθούν από τ’ αποτελέσματα. Παρόλα αυτά κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει κάποια εξέλιξη το επόμενο διάστημα. Αναφορικά με τον Τζόναθαν Γκίμπσον που είχε ξεχωρίσει ο Τζόρτζεβιτς πριν από αρκετό διάστημα, η περίπτωσή του παραμένει στον… αέρα και δεν θα είναι απίθανο να μην προχωρήσει αφού φαίνεται πως οι μεταγραφικοί στόχοι επαναπροσδιορίζονται. Παράλληλα ο Αμερικανός γκαρντ έχει ζητήσει μια απάντηση σε εύλογο χρονικό διάστημα αφού έχει δεχθεί μια δελεαστική πρόταση από ομάδα του Ιράν.

Θεραπεία ο Διαμαντίδης

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον "τελικό" με την Νταρουσάφακα, όπου δεν υπάρχουν περιθώρια γι’ απώλειες, ώστε οι "πράσινοι" να συνεχίσουν την προσπάθεια τους για πρόκριση. Το κλίμα όπως γίνεται αντιληπτό δεν ήταν και το καλύτερο ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε θεραπεία για το διάστρεμμα που υπέστη στο ντέρμπι και θα το παλέψει, προκειμένου να δώσει κανονικά το "παρών", χωρίς ενοχλήσεις στο ματς με τους Τούρκους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ