ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελέτοβιτς: ''Έχει κίνητρο ο Ιβάνοβιτς''

Τελέτοβιτς: ''Έχει κίνητρο ο Ιβάνοβιτς''

Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη δίνει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της στα προκριματικά του Eurobasket 2015 και ο Μίρζα Τελέτοβιτς μίλησε για το κίνητρο του κόουτς του Παναθηναϊκού. Μετρούν αντίστροφα για την προετοιμασία οι ''πράσινοι''.

Οι Βόσνιοι έκαναν θετικό ξεκίνημα στον προκριματικό γύρο του Eurobasket 2015 κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία, σε ένα παιχνίδι όπου ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είδε τον Μίρζα Τελέτοβιτς να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση με την εθνική ομάδα.

Πλέον η Βοσνία/Ερζεγοβίνη στρέφεται στην αυριανή (17/08) αναμέτρηση με την Ισλανδία στο ''Mejdan Hall'' της Τούζλα και ο κάπτεν της εθνικής ομάδας εξηγεί πως ''κάναμε πολύ καλή αρχή στον προκριματικό γύρο. Κερδίσαμε τη Μεγάλη Βρετανία, μια δύσκολη ομάδα. Πλέον έχουμε μπροστά μας το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας με την Ισλανδία. Νομίζω, όμως, πως έχουμε την ποιότητα ώστε να κερδίσουμε''.

Οι Βόσνιοι θα αγωνιστούν για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της και ο φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς ανέφερε πως ''οι παίκτες της εθνικής ομάδας νιώθουν πραγματικά πολύ άνετα εδώ. Είναι ενθουσιασμένοι, γνωρίζοντας ότι θα παίξουν σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ο κόουτς έχει τεράστιο κίνητρο, το ίδιο κι εμείς οι παίκτες αφού δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε το κοινό της Τούζλα''.

Εν συνεχεία ο Μίρζα Τελέτοβιτς αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Eurobasket 2015. ''Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να επιστρέψουμε στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η Βοσνία έχει τεράστια παράδοση στα σπορ. Στο ποδόσφαιρο, στο χάντμπολ... Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και στο μπάσκετ αφού οι φίλαθλοι περιμένουν πολλά από εμάς''.

Η κατάταξη στον Α' όμιλο των προκριματικών

1. Βοσνία/Ερζεγοβίνη: 2 (1-0)

2. Ισλανδία: 2 (1-0)

3. Μ. Βρετανία: 2 (0-2)

Το πρόγραμμα

Ισλανδία - Μεγάλη Βρετανία 83-70

Μεγάλη Βρετανία - Βοσνία Ερζεγοβίνη 67-89

17/8: Βοσνία Ερζεγοβίνη - Ισλανδία

20/8: Μεγάλη Βρετανία - Ισλανδία

24/8: Βοσνία Ερζεγοβίνη - Μεγάλη Βρετανία

27/8: Ισλανδία - Βοσνία Ερζεγοβίνη

Στην αναμονή για Ιβάνοβιτς και ξένους

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Βοσνίας/Ερζεγοβίνης στις 27 Αυγούστου, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ισλανδία, και στη συνέχεια θα βρίσκεται στην Ελλάδα ξεκινώντας το ''μοντάρισμα'' του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Εκείνη την περίοδο ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (23/08-03/09) υπό τις οδηγίες των βοηθών του Μαυροβούνιο τεχνικού. Στο μεταξύ, οι ''πράσινοι'' βρίσκονται εν αναμονή των αφίξεων των ξένων της ομάδας. Την προσεχή Δευτέρα θα βρίσκονται στην Αθήνα οι Εστεμπάν Μπατίστα και ΝτεΜάρκους Νέλσον ενώ μια μέρα αργότερα είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Έι Τζέι Σλότερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ