ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελείωσε το ραντεβού για Πασκουάλ

Τελείωσε το ραντεβού για Πασκουάλ

Ο εκπρόσωπος του Τσάβι Πασκουάλ, Ζόραν Σάβιτς, συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Κατ' αρχήν συμφωνία για τρία χρόνια. Τις επόμενες ώρες "τελειώνει" οριστικά το θέμα, καθώς απομένουν οι υπογραφές.

Μία ανάσα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό Superfoods και Τσάβι Πασκουάλ βρίσκονται τα πράγματα, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών. Όπως έγραψε το Sport24.gr από νωρίς, ο εκπρόσωπος του 44χρονου τεχνικού, Ζόραν Σάβιτς, βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει κατ' ιδίαν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τις λεπτομέρειες που αφορούν στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Οι "πράσινοι" κι η πλευρά του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα συμφώνησαν σε πρώτη φάση για κλειστό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (μέχρι το καλοκαίρι του 2019) και πλέον μένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η μετακόμιση του στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, το ραντεβού του Ζόραν Σάβιτς με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ολοκληρώθηκε στις 19:00 και πλέον όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους, με την πλευρά του Τσάβι Πασκουάλ να διαρρέει πως ο "γάμος" είναι προ των πυλών. Πλέον, αυτό που απομένει είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες κι ο 44χρονος τεχνικός να μπει στο αεροπλάνο για την ελληνική πρωτεύουσα, προκειμένου να πιάσει άμεσα δουλειά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ