ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Τελειώνει" του προπονητή στον Παναθηναϊκό

"Τελειώνει" του προπονητή στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στο να γράψει τον επίλογο στην εύρεση του διαδόχου του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι εξελίξεις, με τους "πράσινους" να στρέφουν στη συνέχεια την προσοχή στη μεταγραφική ενίσχυση.

Το θέμα που απασχολεί όσο κανένα άλλο τον Παναθηναϊκό είναι η εύρεση του νέου προπονητή. Οι "πράσινοι" θέλουν να τελειώνουν με το συγκεκριμένο ζητημα, προκειμένου στη συνέχεια να επικεντρωθούν στη μεταγραφική ενίσχυση, την ώρα που περιμένουν να μάθουν που θα καταλήξει ο Κώστας Σλούκας, στον οποίο έχουν καταθέσει νέα ανανεωμένη πρόταση -από τις αρχές της εβδομάδας.

Από την πρώτη στιγμή διαφαινόταν πως η εβδομάδα που διανύουμε θα έφερνε σημαντικές εξελίξεις στον "πράσινο" πάγκο , με τις υπάρχουσες συνθήκες να δείχνουν πως τις επόμενες ημέρες όλα θα έχουν τελειώσει. Στο "τριφύλλι" κρατούν κλειστά χαρτιά όσον αφορά τον "εκλεκτό" τους, αφού δεν αποκλείεται ο νέος τεχνικός της ομάδας να είναι όνομα - έκπληξη. Όπως και να έχει, αυτό που έχει τεθεί ως προτεραιότητα είναι να κλείσει το ζήτημα άμεσα, προκειμένου στη συνέχεια να τεθεί επί τάπητος η μεταγραφική ενίσχυση.

Τα κενά στο ρόστερ άλλωστε είναι πολλά...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ