ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Τελειώνει" εντός της εβδομάδας ο Φελντέιν

BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζέιμς Φελντέιν δεν υπολογίζεται από τον Τσάβι Πασκουάλ, κι εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχει λυθεί το συμβόλαιό του. Ακολούθως θα προχωρήσουν οι επαφές του 29χρονου γκαρντ με τον Ερυθρό Αστέρα.

Η απόφαση για αποχώρηση του Τζέιμς Φελντέιν από τον Παναθηναϊκό Superfoods είναι ειλημμένη, με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" να έχουν μετατρέψει σε προτεραιότητα τη δική του περίπτωση προκειμένου να συνεχιστεί το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας.

Από την στιγμή που ο παίκτης δεν υπολογιζόταν από τον Τσάβι Πασκουάλ, κι αφού "έκλεισε" η απόκτηση του Ντίνου Μήτογλου, οι "πράσινοι" άρχισαν να ασχολούνται πιο εντατικά με την αποδέσμευση του 29χρονου γκαρντ. Το γεγονός πως δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου δεν δείχνει να αποτελεί εμπόδιο στην προσπάθεια της ελληνικής ομάδας να τον αποχωριστεί, με τις διαδικασίες του "διαζυγίου" να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στόχος είναι η υπόθεση να τελειώσει το συντομότερο δυνατό, με τον Τζέιμς Φελντέιν να εισπράττει ένα μικρό ποσό ως αποζημίωση προκειμένου να συναινέσει στη λύση του συμβολαίου του. Ακολούθως μάλιστα, θα μπορέσει να προχωρήσει τις διαδικασίες έναρξης συνεργασίας με τον Ερυθρό Αστέρα, για τον οποίο αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα για τη θέση "2", όπως αποκάλυψε το Sport24.gr την Κυριακή (30/7) .

Μπορεί στον Παναθηναϊκό Superfoods να μην έδειξε την απαιτούμενη σταθερότητα, αλλά είναι σαφές πως στους "ερυθρόλευκους" θα έχει περισσότερες αρμοδιότητες και πρωταγωνιστικό ρόλο, στοιχεία που τον έκαναν να δει με το "καλημέρα" με πολύ θετικό μάτι την ένταξή του στο ρόστερ τους. Θυμίζουμε πως ο 29χρονος γκαρντ είχε 7.4 πόντους (με 34.5% στα τρίποντα), 1.6 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο την τελευταία διετία στην EuroLeague με τη φανέλα του "τριφυλλιού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ