ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα νέα επιτεύγματα του Διαμαντίδη

Τα νέα επιτεύγματα του Διαμαντίδη

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης διανύει την τελευταία χρονιά του στα παρκέ ενώ η αναμέτρηση με το Λαύριο αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ηγέτη του Παναθηναϊκού να πετύχει ακόμα δυο milestones στην τεράστια καριέρα του!

Η αυριανή αναμέτρηση με το Λαύριο (29/2, 18:00) για την 21η αγωνιστική της Basket League έχει ξεχωριστή σημασία για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος θα βελτιώσει τη θέση του στον πίνακα των παικτών με τις περισσότερες παρουσίες στην κατηγορία, σε περίπτωση που πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στους νεοφώτιστους.

Όπως αναφέρει το esake.gr, ο αρχηγός και ηγέτης του Παναθηναϊκού θα φτάσει τις 511 συμμετοχές κι έτσι θα ξεπεράσει τον Νίκο Μπουντούρη στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, προσθέτοντας ένα ακόμη σπουδαίο προσωπικό επίτευγμα στην τεράστια καριέρα του! Στην κορυφή φιγουράρει ο Νίκος Χατζής, ο οποίος αποσύρθηκε πρόσφατα από την ενεργό δράση μετρώντας 554 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία.

500άρης και στα τρίποντα!

Με δεδομένη, λοιπόν, την ειλημμένη απόφαση του Δημήτρη Διαμαντίδη να αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς, ο "3D" θα βάλει τους τίτλους τέλους ως δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Basket League. Παρεμπιπτόντως, ο αρχηγός του "τριφυλλιού" 500άρισε στο ματς του α' γύρου απέναντι στο Λαύριο ενώ χρειάζεται τρία εύστοχα τρίποντα για να φτάσει τα 500 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, κάτι που έχει πετύχει μόνο ο Φραγκίσκος Αλβέρτης!

Τα νέα επιτεύγματα του Διαμαντίδη

Το TOP-5 σε συμμετοχές

1. Νίκος Χατζής / 554

2. Νίκος Μπουντούρης / 510

3. Δημήτρης Διαμαντίδης / 510

4. Γιώργος Καλαϊτζής / 490

5. Φραγκίσκος Αλβέρτης / 489

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ