ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα... γκάζια του Παππά

Τα... γκάζια του Παππά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και ανεβάζει ρυθμούς για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να επιστρέψει πανέτοιμος στη δράση.

Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με στόχο να πάει με το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Εuroleague, ο Νίκος Παππάς ακολουθεί το ατομικό του πρόγραμμα, όπως είχε αποφασιστεί πριν από περίπου ένα μήνα, ώστε να βρει ξανά τον καλό του ρυθμό.

Συγκεκριμένα, στις 6 Φεβρουαρίου, πριν από τον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε με τον παίκτη και αποφασίστηκε να μείνει εκτός για να δουλέψει με συγκεκριμένο πρόγραμμα, όσο χρειάζεται και όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος να μπει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Άλλωστε, οι απαιτήσεις του "τριφυλλιού" ήταν αυξημένες και γι' αυτό έγιναν οι απαραίτητες προσθήκες, με στόχο να ανεβάσει ταχύτητα η ομάδα, κάτι το οποίο έγινε πράξη με συνέπεια ν' αντιστραφεί η κατάσταση στο Top 16.

" Δεν είναι σε καλή κατάσταση για να βρίσκεται στην ομάδα αυτή τη στιγμή, δεν είναι σε θέση να βοηθήσει. Ελπίζω να επιστρέψει καλύτερος", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Σάσα Τζόρτζεβιτς στις 11 Φεβρουαρίου, την παραμονή δηλαδή του αγώνα με την Αναντόλου Εφές κι έκτοτε δόθηκε το σύνθημα για σκληρή δουλειά από την πλευρά του παίκτη.

Το τελευταίο διάστημα λοιπόν, η πορεία της μίνι-προετοιμασίας εξελίσσεται με θετικό τρόπο και ο Παππάς ανεβάζει ρυθμούς, ώστε να επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση. Ο 25χρονος γκαρντ κάνει διπλές προπονήσεις, ακολουθώντας συγκεκριμένο ατομικό πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος από πλευράς φυσικής κατάστασης και όχι μόνο, με σκοπό να είναι απόλυτα έτοιμος το συντομότερο δυνατό για να βάλει το δικό του λιθαράκι στις υποχρεώσεις που έχει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να πετύχει όλους τους στόχους του.

Για την ώρα όμως, όλα περιστρέφονται γύρω από τον σημαντικό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και στη συνέχεια θα φανεί πότε ο Παππάς θα είναι σε θέση να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα η οποία θα είναι έτοιμη για να παλέψει με όλα της τ' αστέρια στα κρίσιμα ματς.

Το ρόστερ πλέον έχει αλλάξει επίπεδο με περισσότερες λύσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια και τις δύσκολες μάχες που έρχονται. Ως γνωστόν ο πρώτος επετεύχθη με την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά μένουν ακόμα δύο...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ