ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα έβαλαν με τον Μπόγρη οι φίλοι του Παναθηναϊκού

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE / PLAY OFF / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE / PLAY OFF / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν ανενόχλητοι την προθέρμανσή τους, ο Γιώργος Μπόγρης είδε τους φίλους του Παναθηναϊκού να "ξυπνούν" μόλις εκείνος πάτησε το παρκέ του ΟΑΚΑ.

Μπορεί το ΟΑΚΑ να μην είχε πολύ κόσμο μία ώρα πριν το τζάμπολ του πρώτου αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League, μπορεί οι φίλοι του Παναθηναϊκού να μην ασχολήθηκαν με τους Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Μιλουτίνοβ, Πρίντεζη που βγήκαν πρώτοι για την προθέρμανση, ένας όμως παίκτης του Ολυμπιακού εγινε για εκείνους το ''κόκκινο πανί''.

Όχι, δεν ήταν ο Βασίλης Σπανούλης. Ούτε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο μπασκετμπολίστας που "ξύπνησε" τους πάντες στο ΟΑΚΑ, ήταν ο Γιώργος Μπόγρης, ο αναπληρωματικός ψηλός της ομάδας του Πειραιά που πριν από αρκετά χρόνια φόρεσε την πράσινη φανέλα. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν ξέχασαν την επιθυμία του Έλληνα σέντερ (" θέλω στα playoffs της EuroLeague να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό", είχε πει) και φρόντισαν να του δείξουν την ενόχλησή τους με έντονες αποδοκιμασίες.

Λίγο μετά, όταν ο Μπόγρης εκτελούσε βολές, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τον αποθέωσαν ειρωνικά, πριν εκείνος γυρίσει προς το μέρος τους και τους ευχαριστήσει. Υπήρξαν μερικές αποδοκιμασίες, όμως τίποτα περισσότερο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ