ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεχίζονται οι κοινές ενέργειες της Stoiximan με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Συνεχίζονται οι κοινές ενέργειες της Stoiximan με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Έπειτα από την παρουσίαση της συγκλονιστικής συμπαραγωγής με θέμα τη ζωή και την πορεία του Δημήτρη Διαμαντίδη, η συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και της Stoiximan ανέδειξε και το κοινωνικό πρόσωπό της.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Stoiximan ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το ντοκιμαντέρ για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό ! Η συνεργασία τους ανέδειξε και το κοινωνικό της πρόσωπο.

Σήμερα, λοιπόν, υλοποιήθηκε η υπόσχεση της Stoiximan για τη διάθεση του ποσού των 13.000 ευρώ στην οικογένεια του Γ.Γ. για την οικονομική κάλυψη της χειρουργικής επέμβασης του νεαρού φίλου του Παναθηναϊκούαλλά και των νοσηλειών του.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing, κος Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος, δήλωσε: "Ευχόμαστε στονμικρό φίλο του Παναθηναϊκού καλή επιτυχία, καλή δύναμη και τον περιμένουμε κοντά μας το συντομότερο δυνατόν να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα".

Ο CEO της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κος Παναγιώτης Τριαντόπουλος δήλωσε: "Ευχαριστούμε το Μεγάλο Χορηγό μας stoiximan.gr που είναι δίπλα όχι μόνο στην ομάδα, αλλά και σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματική ανάγκη" .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ