ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Πασκουάλ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό

Ο Πασκουάλ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Τσάβι Πασκουάλ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του "τριφυλλιού". Στην Αθήνα ο ατζέντης του, Ζόραν Σάβιτς. Τα "θέλω" του Ισπανού κόουτς.

Ο 44χρονος Ισπανός τεχνικός, Τσάβι Πασκουάλ, είναι ο "εκλεκτός" για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση του "τριφυλλιού" έχει δώσει προτεραιότητα στον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έμεινε στον πάγκο των Καταλανών για μία γεμάτη οκταετία (2008-2016), κατακτώντας τίτλους και διακρίσεις.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τσάβι Πασκουάλ και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Μάλιστα, από το πρωί της Πέμπτης (20/10) έχει έρθει στην Αθήνα ο ατζέντης του έμπειρου τεχνικού, Ζόραν Σάβιτς, για να εκπροσωπήσει τον πελάτη του.

Πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση, καθώς ο 44χρονος τεχνικός έχει απαιτήσεις (κλειστό τριετές συμβόλαιο, δικό του προπονητικό σταφ) αλλά οι "πράσινοι" είναι διατεθειμένοι να βρουν την "χρυσή τομή"για αποσπάσουν το "ΟΚ". Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε άμεση επαφή πλέον, με κύριο θέμα συζήτησης πλέον κάποιες πολύ σημαντικές λεπτομέρειες. Κι αν υπάρχει εκατέρωθεν διάθεση για να τα βρουν, θα πρέπει πάνω απ όλα να προκύψει συμφωνία σε ό,τι αφορά αυτές τις λεπτομέρειες.

Στον Παναθηναϊκό έχουν σε εκτίμηση τις δυνατότητες και τις γνώσεις του Τσάβι Πασκουάλ, έχουν δώσει ξεκάθαρη προτεραιότητα στον Ισπανό τεχνικό, ασχολούνται αποκλειστικά με την περίπτωση του και δεν κοιτούν εναλλακτικές λύσεις, καθώς θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια τους για να κάνουν κάτοικο... ΟΑΚΑ τον Καταλανό προπονητή, ο οποίος ουδέποτε στην καριέρα του αγωνίστηκε στο εξωτερικό.

Ο Τσάβι Πασκουάλ κατέκτησε την Euroleague το 2010 με την Μπαρτσελόνα, αναδείχθηκε τέσσερις φορές (2009, 2011, 2012, 2014) πρωταθλητής Ισπανίας, ενώ μετρά και τρία κύπελλα Ισπανίας (2010, 2011, 2013). Το 2010 αναδείχθηκε σε κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης, ενώ για μία ολόκληρη τετραετία (2009, 2010, 2011, 2012) ψηφίστηκε ως ο καλύτερος κόουτς στο ισπανικό πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ