ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεχίζεται το "σκανάρισμα" για γκαρντ στον Παναθηναϊκό

Mesto: Kranj
Datum: 03.08.2015
Dogadjaj: SPORT/KOARKA - priprem,na utakmica za 39. Prvenstvo Evrope u koarci (FIBA EuroBasket 2015,France, Croatia, Germany, Latvia, 5 - 20 Sepwtmber) Srbija - Maðarska, 81:61 (18:16, 24:14, 19:13, 20:18)
Licnosti: Aleksandar "Saa" Ðorðeviæ, seelktor
Mesto: Kranj Datum: 03.08.2015 Dogadjaj: SPORT/KOARKA - priprem,na utakmica za 39. Prvenstvo Evrope u koarci (FIBA EuroBasket 2015,France, Croatia, Germany, Latvia, 5 - 20 Sepwtmber) Srbija - Maðarska, 81:61 (18:16, 24:14, 19:13, 20:18) Licnosti: Aleksandar "Saa" Ðorðeviæ, seelktor MESTO: KRANJ DATUM: 03.08.2015 DOGADJAJ: SPORT/KOARKA - PRIPREM,NA UTAKMICA ZA 39. PRVENSTVO EVROPE U KOARCI (FIBA EUROBASKET 2015,FRANCE, CROATIA, GERMANY, LATVIA, 5 - 20 SEPWTMBER) SRBIJA - MAÐARSKA, 81:61 (18:16, 24:14, 19:13, 20:18) LICNOSTI: ALEKSANDAR "SAA" ÐORÐEVIÆ, SEELKTOR

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το ψάξιμο στην αγορά για τον τελευταίο παίκτη που θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους Αμερικανούς να έχουν την τιμητική τους. Δικαίωση για το πλάνο ελληνοποίησης που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια.

Τα δεδομένα όσον αφορά το τελευταίο κομμάτι του παζλ του Παναθηναϊκού δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα τις τελευταίες τρεις ημέρες. Αυτό που μοιάζει σαφές, όπως και να έχει, πάντως είναι πως το "τριφύλλι" έχει καταρτίσει τη λίστα με τα "θέλω" του, φροντίζοντας παράλληλα να ιεραρχήσει τις προτεραιότητές του. Υπάρχουν άλλωστε πολλοί παράγοντες που καθορίζουν το που θα κινηθούν οι "πράσινοι".

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και το επιτελείο του συνεχίζουν να "σκανάρουν" κάθε παίκτη που προτείνεται (ή έχει ήδη προταθεί), με τους ενδιαφερόμενους να αυξάνονται με γεωμετρική ακρίβεια. Όπως έχουμε τονίσει εδώ και αρκετές ημέρες, το όνομα του Ματ Τζάνινγκ βρίσκεται στη σχετική λίστα, αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλον πέραν αυτού. Κάτι πιο ουσιαστικό που να αφορά στην περίπτωσή του. Κάτι ακόμη που είναι σαφές έχει να κάνει με τη χρονική διάρκεια της αναμονής του Παναθηναϊκού.

Από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Όγκνιεν Κούζμιτς, το "τριφύλλι" έχει κλείσει όλες τις βασικές αγωνιστικές εκκρεμότητες που είχε. Κάτι που υπαγορεύει την υπομονή και την έλλειψη βιασύνης όσον αφορά την περίπτωση του τελευταίου παίκτη που θα αποκτηθεί.

Ικανοποίηση για την πρόοδο

Ένα άλλο ζήτημα που απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες τους ανθρώπους της ομάδας, ήταν η εικόνα των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Γιώργου Παπαγιάννη και Μιχάλη Λούντζη στο παρκέ του Βόλου. Οι τρεις "πράσινοι" διεθνείς είχαν σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική Εφήβων, με τους δύο πρώτους μάλιστα να επιλέγονται στην καλύτερη πεντάδα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το μείζον βέβαια είναι η δεδομένη αγωνιστική πρόοδος και εξέλιξη των "μικρών", οι οποίοι δείχνουν να παίζουν πλέον με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Κάτι που καταδεικνύει πως το πλάνο που έχει θέσει σε εφαρμογή ο Παναθηναϊκός από το καλοκαίρι του 2012 λειτουργεί και είναι σε θέση να δημιουργήσει σιγά σιγά παίκτες που θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, στο "τριφύλλι" αισθάνονται δικαιωμένοι, μα πάνω απ όλα αποφασισμένοι να συνεχίσουν να δουλεύουν στο ίδιο μοτίβο με στόχο ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ