ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεχίζει με Πεδουλάκη ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζει με Πεδουλάκη ο Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Αργύρη Πεδουλάκη για επέκταση της συνεργασίας τους για τρία ακόμη χρόνια. Ξεκινά ο μεταγραφικός σχεδιασμός από τον έμπειρο τεχνικό.

Η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Αργύρη Πεδουλάκη δεν αφορούσε, όπως αποδείχθηκε, μόνο την περίοδο των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι δύο πλευρές είχαν διαρκείς επαφές τις τελευταίες ημέρες, με τη συμφωνία που προέκυψε να κρατά τον έμπειρο τεχνικό στο "τριφύλλι".

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη", αναφέρεται λακωνικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το "τριφύλλι" το απόγευμα της Τετάρτης (1/6). Έτσι, ο "Άρτζι" θα έχει τη δυνατότητα να "χτίσει" από το μηδέν τον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής περιόδου, την ώρα που τα κενά στο ρόστερ είναι πολλά. Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά σε τριετή (1+1+1) συνεργασία!

Το Sport24.gr παρουσίασε από το πρωί τα δεδομένα σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα του "τριφυλλιού" σε επίπεδο ρόστερ , το οποίο θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό εικόνα σε σχέση με ό,τι είδαμε φέτος.

Πεδουλάκης: "Πάνω απ όλους η ομάδα"

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Αργύρης Πεδουλάκης εξήγησε ότι " στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα με τις αρχές, τις αξίες και την παράδοση του Παναθηναϊκού. Μια ομάδα που θα αγωνίζεται σκληρά κάθε στιγμή στο γήπεδο", για να τονίσει: " Δεν πρόκειται για αλλαγή σελίδας, αλλά για αλλαγή βιβλίου μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη, οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν ένας από τους τρεις "πυλώνες" του Παναθηναϊκού μαζί με τον κόσμο και την οικογένεια Γιαννακόπουλου".

Τέλος, επεσήμανε πως " έχουμε μια βάση Ελλήνων αθλητών και θέλουμε να την πλαισιώσουμε με ξένους παίκτες οι οποίοι θα έχουν κίνητρο και ποιότητα. Σύνθημά μας είναι: πάνω απ’ όλους και όλα η ομάδα. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ