ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεχίζει με Ιβάνοβιτς η Βοσνία/Ερζεγοβίνη

Συνεχίζει με Ιβάνοβιτς η Βοσνία/Ερζεγοβίνη

Η ομοσπονδία μπάσκετ της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης (KSBiH) επιβεβαίωσε ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα κοουτσάρει την εθνική ομάδα στο EuroBasket 2015.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής Βοσνίας/Ερζεγοβίνης ενόψει EuroBasket 2015, όπως επιβεβαίωσε σήμερα (20/03) η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας.

Το περασμένο καλοκαίρι ο 57χρονος Μαυροβούνιος προπονητής οδήγησε τους Βόσνιους στην τελική φάση του EuroBasket 2015, σημειώνοντας μόνο νίκες στον δεύτερο προκριματικό γύρο!

Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Πολωνία (5/9) και θα συνεχίσει απέναντι στη Γαλλία (6/9), το Ισραήλ (7/9), τη Φινλανδία (9/9) και τη Ρωσία (10/9) στο πλαίσιο του α' ομίλου της διοργάνωσης.

Το EuroBasket 2015 θα διεξαχθεί το διάστημα 5-20 Σεπτεμβρίου ενώ θα δώσει τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο κάτοχος του τίτλου και ο φιναλίστ θα αγωνιστούν απευθείας στους Αγώνες της Βραζιλίας ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3-6, θα συμμετάσχουν στο Προολυμπιακό τουρνουά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ