ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεργάτης του Ιβάνοβιτς ο Μπεροκάλ

Συνεργάτης του Ιβάνοβιτς ο Μπεροκάλ

Οι δρόμοι του Ντούσκο Ιβάνοβιτς με τον Γιόζεπ Μαρία Μπεροκάλ σμίγουν και πάλι, καθώς μετά τη Μπαρτσελόνα θα συνεργαστούν και στον Παναθηναϊκό.

Μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας "coachberrocal.com" (την οποία μπορείτε να επισκεφτείτε για να τον γνωρίσετε καλύτερα) , ο Γιόζεπ Μαρία Μπεροκάλ ανακοίνωσε πως η επόμενη αγωνιστική περίοδο θα τον βρει στο πλευρό του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί και πάλι την περίοδο που ο Ιβάνοβιτς ήταν προπονητής στην Μπαρτσελόνα. ο τεχνικός του "τριφυλλιού" είχε και τότε συνεργάτη τον Μπεροκάλ.

Συνεργάτης του Ιβάνοβιτς ο Μπεροκάλ

" Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη νέα μου δουλειά και τον προορισμό μου για τη νέα χρονιά. Θα είμαι βοηθός προπονητή στον Παναθηναϊκό, υπό τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με τον οποίο δούλεψα στη Μπαρτσελόνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ντούσκο και τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη τους σε αυτό το σπουδαίο πρότζεκτ.

Αισθάνομαι τυχερός που θα είμαι μέλος μιας ομάδας με μεγάλη παράδοση και ιστορία, όπως ο Παναθηναϊκός. Η νέα μου δουλειά θα μου δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσω μία νέα χώρα, μία νέα λίγκα και να δουλέψω ξανά στο υψηλότερο επίπεδο. Η προπονητική είναι σαν αγώνας δρόμου μεγάλων αποστάσεων. Το κλειδί είναι να μην σταματάς, να συνεχίσεις να τρέχεις, κοιτώντας πάντα για νέες προκλήσεις και να είσαι γενναίος με τις αποφάσεις σου.

Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πως είμαι ένας μπασκετάνθρωπος που του αρέσει η δουλειά του προπονητή. Είτε είναι για τη θέση του χεντ κόουτς, του βοηθού, του προπονητή σε ομάδα νέων ή αυτή της διδασκαλίας μπάσκετ.

Παρότι είχα αρκετές επιλογές να εργαστώ ως πρώτος προπονητής, η ευκαιρία να εργαστώ σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός μαζί με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν έρχεται κάθε μέρα και θα είναι μία σπουδαία εμπειρία.

Τις τελευταίες εβδομάδες ξεκίνησα να δουλεύω για τη νέα μου ομάδα για τη νέα χρονιά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα γνωρίσω τους παίκτες μας, τους προπονητές, την ομάδα και τους ανθρώπους της, τους οπαδού μας.

Όλοι μαζί μια αγκαλιά.

Τζοζέπ Μαρία Μπεροκάλ Ριέρα", είπε ο Μπεροκάλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ