ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεργασία Παναθηναϊκού με Electroholic

Συνεργασία Παναθηναϊκού με Electroholic
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοίνωσε την έναρξη μίας καινούριας συνεργασίας για τον σύλλογο για την σεζόν 2016/17.

Ακόμα μία συνεργασία για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. Οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν ότι εφεξής θα έχουν στην ομάδα τους και την Electroholic.

Αναλυτικά η ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στο επίσημο σάιτ του Παναθηναϊκού:

" Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoodsμε το Electroholic για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η συνεργασία αυτή είναι ένα τεράστιο άλμα για την ομάδα του Electroholic , το οποίο έχει καταφέρει σε λιγότερο από δύο χρόνια να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του καταναλωτικού κοινού. Στην προσπάθεια, λοιπόν, συνεχούς βελτίωσης και ενίσχυσης των αξιών της επιχείρησης, λήφθηκε κι η απόφαση στήριξης του αθλητισμού στη χώρα μας. Πρόκειται για μία σύμπραξη αξιών και κοινών στόχων που δεν είναι άλλοι από την εδραίωση στην κορυφή. Ο καθένας στον τομέα του αλλά και οι δύο μαζί κινούμενοι προς τον ίδιο στόχο, πάντα με γνώμονα τη στήριξη του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλοςδήλωσε σχετικά:«Το Electroholic είναι μια νέα εταιρεία αλλά με ραγδαία ανάπτυξη στην ελληνική αγορά, καθώς σε δύο χρόνια λειτουργίας έχει καταφέρει να εδραιωθεί στη συνείδηση του κοινού. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν έχουμε δραστήριους και φιλόδοξους “συμπαίκτες”. Άλλωστε, έχουμε αποδείξει πως στηρίζουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη».

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Γεώργιος Σιδηρόπουλοςτόνισε:«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να μπορούμε να συνεργαζόμαστε με μία ομάδα τέτοιους βεληνεκούς και απήχησης σε όλη την Ευρώπη. Για εμάς δεν πρόκειται μόνο για στήριξη αθλητικών εκδηλώσεων αλλά για συμπόρευση με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods πρεσβευτή των ιδανικών και των αρχών του αθλητισμού. Θα είμαστε δίπλα, λοιπόν, στην ομάδα. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που η ομάδα του Electroholic στέκεται δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή τον τελευταίο χρόνο.

Η επιχείρηση υπόσχεται να καταβάλλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια σε αυτό το τόσο σημαντικό βήμα που αποφάσισε να κάνει, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά, κάτι που ταυτίζεται απόλυτα με την ομάδα του Παναθηναϊκού Superfoods, δεν μπορεί παρά να αποφέρει θετικά αποτελέσματα. Κλείνοντας, ευχόμαστε σε όλους, Καλή μας Σεζόν!».

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

###

Το Electroholic ιδρύθηκε το 2015 με σκοπό να εδραιωθεί στην πρώτη θέση και να αποτυπωθεί στα μάτια του καταναλωτικού κοινού σαν η καλύτερη επιλογή και λύση στον τομέα εμπορίας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταγράφει ραγδαία ανάπτυξη χάρη στην υψηλή αίσθηση ευθύνης που παρουσιάζει η εταιρεία απέναντι στους καταναλωτές καθώς και την ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρει στις καλύτερες τιμές της αγοράς! To εξειδικευμένο logistics, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, και με φυσικό κατάστημα, είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών του, καθώς επίσης να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ