ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεργασία με την Triple Crown Basketball

Συνεργασία με την Triple Crown Basketball

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τη συμφωνία της με την Triple Crown Basketball, διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο το δίκτυό της στην Αττική. Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Οι προσπάθειες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για ενίσχυση των Ακαδημιών της συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Σε τέτοιο βαθμό, που το "τριφύλλι" ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Triple Crown Basketball. Στόχος των "πρασίνων" είναι η εξάπλωση του δικτύου τους, με στόχο να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα της δουλειάς τους.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η εξάπλωση του δικτύου των Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός άρχισε και μάλιστα με γοργό ρυθμό. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι τέτοια ώστε η ΚΑΕ υποχρεώνεται σε χρόνο κατά πολύ νωρίτερο του αρχικά προγραμματισμένου να προχωρήσει στη διεύρυνση του Panathinaikos BC Academies Network και να θέσει υπό την αιγίδα της την Ακαδημία Μπάσκετ Triple Crown Basketball. Η συμφωνία αυτή έχει στρατηγική σημασία καθώς θεμελιώνει την παρουσία των Ακαδημιών της ΚΑΕ στα Νότια Προάστια της Αττικής".

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, δήλωσε σχετικά: " Με μεγάλη μας χαρά αρχίσαμε νωρίτερα του αναμενομένου τη διεύρυνση του Panathinaikos BC Academies Network, του δικτύου δηλαδή των Ακαδημιών μας που θεμελιώθηκε ήδη και καλύπτει και την περιοχή των Νοτίων Προαστίων. Είμαστε πεπεισμένοι, με βάση και τα ρεαλιστικά στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, ότι πολύ σύντομα θα εξαπλωθούμε και σε άλλες περιοχές, όχι μόνο της Αττικής αλλά και της Ελλάδας.

Είχαμε τονίσει, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ότι η διεύρυνση του δικτύου θα γινόταν σε βάθος χρόνου αλλά η τεράστια απήχηση του project και η άνευ προηγουμένου ανταπόκριση του κόσμου, μας φέρνει στην ευχάριστη θέση να προχωρήσουμε… νωρίτερα του αναμενομένου. Καλωσορίζουμε λοιπόν την Triple Crown Basketball, μια Ακαδημία που καθιερώθηκε για τις πρωτοποριακές ιδέες και τη σπουδαία δουλειά της, στο δίκτυό μας και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά ώστε να δημιουργήσουμε το μέλλον μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ