ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεπείς στον σχεδιασμό τους

Συνεπείς στον σχεδιασμό τους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ακολουθεί το πλάνο του χωρίς να βιάζεται αναφορικά με το “χτίσιμο” για το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Συνεχίζεται η αναζήτηση για τις καλύτερες λύσεις.

Τα... δίχτυα του Παναθηναϊκού είναι απλωμένα στην αγορά, ώστε να γίνουν οι καλύτερες επιλογές για τη στελέχωση του ρόστερ με το οποίο οι “πράσινοι” θα παλέψουν για την επιστροφή στην κορυφή. Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, στην ομάδα του “τριφυλλιού” δεν υπάρχει καμία βιασύνη αφού ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του θέλουν να κάνουν προσεκτικές κινήσεις.

Άλλωστε, οι συσκέψεις είναι συνεχείς ανάμεσα στους διοικούντες την πράσινη ΚΑΕ και τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, προκειμένου ο σχεδιασμός να προχωρήσει σύμφωνα με τα πλάνα που έχουν καταστρώσει οι “πράσινοι” και πάντα πάνω στις εισηγήσεις τις οποίες έχει κάνει ο Πεδουλάκης. Όπως σας έχουμε ενημερώσει υπάρχει καθυστέρηση στο θέμα του Κρις Σίνγκλετον αφού ο Αμερικανός φόργουορντ δεν βιάζεται ν' απαντήσει στην πρόταση του “τριφυλλιού” ενώ έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τον Κέβιν Πάνγκος.

Για την ώρα, τίποτα δεν θεωρείται τελειωμένο και ο Παναθηναϊκός κινείται με απόλυτη ηρεμία εξετάζοντας προσεκτικά τους παίκτες που προτείνονται. Στο μεταξύ, έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις για τη μεταβατική περίοδο στο ΟΑΚΑ, στις οποίες συμμετέχει ο Νίκος Παππάς και νεότεροι υπό το βλέμμα των συνεργατών του Αργύρη Πεδουλάκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ