ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση Τζόρτζεβιτς - Παπαγιάννη

Συνάντηση Τζόρτζεβιτς - Παπαγιάννη
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε συνάντηση με τον Γιώργο Παπαγιάννη όπου του εξήγησε τα πλάνα του για τον Παναθηναϊκό και τον ρόλο που θα έχει ο 18χρονος σέντερ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η παραμονή του Γιώργου Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό αποτελεί προτεραιότητα για τους "πράσινους"ενώ τέσσερα κολέγια (Kentucky, North Carolina State, St. John's και Oregon) παρακολουθούν... διακριτικά τις εξελίξεις σχετικά με τον 18χρονο σέντερ.

Σήμερα (8/7), λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων ανάμεσα στον Γιώργο Παπαγιάννη, τον εκπρόσωπο του παίκτη και τον νέο κόουτς του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ο "Σάλε" εξήγησε στον ταλαντούχο σέντερ ποιος θα είναι ο ρόλος του τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μα πάνω απ όλα αν θα έχει ενεργή συμμετοχή στην πρώτη ομάδα, γιατί φέτος χρειάστηκε να φτάσουμε στο τελευταίο δίμηνο μέχρι να βρει χώρο και χρόνο στη δωδεκάδα των "πρασίνων" -ακόμη και σε παιχνίδια χαμηλής επικινδυνότητας και ρίσκου.

Το θέμα αναμένεται να τελειώσει θετικά ή αρνητικά μέσα στις επόμενες ώρες, αφού ο παίκτης θα συζητήσει πρώτα με τους δικούς του ανθρώπους πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση. Πρώτα, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τους Παπαγιάννη, Μαυροκεφαλίδη, κι έπειτα θα γίνει οποιαδήποτε επίσημη συζήτηση με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους (βλ. Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Στεφάν Λάσμε, Νίκολα Μιλουτίνοφ).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ