ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση κορυφής ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο και Πασκουάλ

Συνάντηση κορυφής ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο και Πασκουάλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άμα τη επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού Superfoods από την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει συνάντηση κορυφής ανάμεσα σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Τσάβι Πασκουάλ για τους "4" που δεν επιβιβάστηκαν στο πούλμαν της ομάδας. Τι ισχύει με τα συμβόλαιά τους.

Η "σκούπα" από τη Φενέρμπαχτσε έφερε κρίση μεγάλων διαστάσεων στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού Superfoods, κάτι που αποτυπώθηκε από την απόφαση τεσσάρων παικτών να μην επιβιβαστούν στο πούλμαν της αποστολής που επιστρέφει οδικώς στην Αθήνα.

Το Sport24.gr κατέγραψε από νωρίς πως οι Μάικ Τζέιμς, Κρις Σίνγκλετον, Κένι Γκάμπριελ και Αντώνης Φώτσης αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο πούλμαν της ομάδας , κάτι που θα φέρει εξελίξεις. Άμα τη επιστροφή των "πρασίνων" στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Τσάβι Πασκουάλ, με κύριο θέμα συζήτησης το μέλλον των τεσσάρων στην ομάδα. Είναι σαφές πως αυτή την στιγμή δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, αλλά παράλληλα το κλίμα είναι τεταμένο.

Από αυτούς που αντιτάχθηκαν στην απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για επιστροφή οδικώς, μόνο ο Κρις Σίνγκλετον δεσμεύεται με συμβόλαιο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι διετές συμβόλαιο συνεργασίας (1+1), έχοντας opt out για το ΝΒΑ μέχρι τις 20 Ιουλίου. Μία συμφωνία που θα του αποφέρει (εφόσον την τηρήσει μέχρι τέλους) 1.250.000 δολάρια για την επόμενη σεζόν. Τα συμβόλαια των άλλων τριών ολοκληρώνονται το καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ