ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση Γιαννακόπουλου με τους οργανωμένους

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι εξελίξεις στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και οι τελικοί της Stoiximan.gr Basket League, βρέθηκαν στο επίκεντρο στη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με αντιπροσωπεία της Θύρας 13.

Οι τελευταίες εξελίξεις και η επόμενη μέρα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό έπεσαν στο τραπέζι στη συνάντηση που είχε ο ιδιοκτήτης πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τους οργανωμένους φίλους του “τριφυλλιού” ενόψει των εκλογών και όσα έχουν προηγηθεί πάνω σε αυτό το κομμάτι όπου αναζητείται λύση.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν όλα τα ζητήματα που έχουν βρεθεί στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα και αφορούν το σύλλογο. Παράλληλα, έγινε αναφορά και στην ομάδα μπάσκετ που συνεχίζει την προσπάθεια της για τον τίτλο αφού είναι σε εξέλιξη οι τελικοί της Stoximan.gr Basket League ενώ την Πέμπτη (1/6, 21:00) θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη αναμέτρηση της σειράς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ