ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφωνία Ομπράντοβιτς - Παναθηναϊκού

Συμφωνία Ομπράντοβιτς - Παναθηναϊκού

Δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας υποστηρίζει ότι οι ιθύνοντες της Άλμπα Βερολίνου έχουν αποδεχτεί ότι ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα αποχωρήσει για τον Παναθηναϊκό και αναζητούν τον αντικαταστάτη του!

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού κρατά μυστικές τις διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία και δεν διαρρέει το παραμικρό, όμως, στο Βερολίνο έχουν ξεκάθαρη άποψη για το ζήτημα.

Όπως επισημαίνει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "bz-berlin" σε δημοσίευμα της, οι ιθύνοντες της Άλμπα έχουν καταλάβει ότι ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα αποχωρήσει από τη Γερμανία και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Μάλιστα, θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του 46χρονου Σέρβου προπονητή και έχουν αρχίσει διερευνητικές επαφές για να τον αντικαταστήσουν. Ήδη, έχουν εισπράξει αρνητική απάντηση από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενώ, έχουν στραφεί στον συμπατριώτη του, Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς, έναν τεχνικό παρόμοιας αγωνιστικής φιλοσοφίας.

Όσο για τον Ομπράντοβιτς, το δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι το συμβόλαιο του με την Άλμπα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2016, όμως, έως τις 26/6/2015, έχει όρο που του επιτρέπει να αποδεσμευτεί και να υπογράψει με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Συνεπώς, οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται μέχρι την επόμενη Παρασκευή (26/6), αν και με βάση τις πληροφορίες των Γερμανών, ο Ομπράντοβιτς έχει πρόταση από την ΚΑΕ και ουσιαστικά, την έχει αποδεχτεί.

Ποιος είναι

Ο περί ου ο λόγος γεννήθηκε στο Βελιγράδι στις 29 Ιανουαρίου 1968, ενώ στην επαγγελματική του καριέρα πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα έξι ομάδων (Ερυθρός Αστέρας, Λιμόζ, Άλμπα Βερολίνου, Ρόμα, Μπουντούτσνοστ και Κολωνίας), κυρίως όμως του Ερυθρού Αστέρα τον οποίο υπηρέτησε στο μεγαλύτερο μέρος της πορείας του εντός παρκέ. Γι αυτό κι αποθεώθηκε στην πρόσφατη επιστροφή του στο Βελιγράδι, στα πλαίσια αγώνα της Άλμπα με τους "ερυθρόλευκους", για την Euroleague .

Τα στοιχεία του χαρακτήρα του για τα οποία φημίζεται είναι δύο: η νοοτροπία που έχει και η διάθεσή του να επιβληθεί με κάθε μέσο. Για το πρώτο έχει γράψει το Euroleague Greece , ενώ για το δεύτερο δεν έχετε παρά να θυμηθείτε το επεισόδιο που είχε εν ώρα αγώνα με τον Άλεξ Ρένφρο . Εν πάσει περιπτώσει, ο ήρωάς μας δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου. Είναι όμως δίκαιος και αξιοκρατικός. Γι αυτό έχει καταφέρει να μετατρέψει την Άλμπα Βερολίνου σε ομάδα πρώτης γραμμής, καταφέρνοντας φέτος -μεταξύ όλων των άλλων- να νικήσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ . Κάπως έτσι, οι Γερμανοί βρέθηκαν στο... παρά ένα της πρόκρισης στα πλέι οφ της Euroleague (εις βάρος των "πρασίνων"), χάνοντας όμως την ευκαιρία στο φινάλε, από τη Μακάμπι .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ