ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφωνία με Πατ Καλάθη

Συμφωνία με Πατ Καλάθη

Ο Πατ Καλάθης αποδέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού κι επιστρέφει στο "τριφύλλι", αποτελώντας μία ακόμη εναλλακτική λύση στις δύο θέσεις των φόργουορντ.

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Πατ Καλάθης, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με το "τριφύλλι". Ο ομογενής φόργουορντ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, αποτελώντας μια ακόμη εναλλακτική λύση για τις δύο θέσεις των φόργουορντ.

Ο 30χρονος φόργουορντ, που πέρασε από το "τριφύλλι" για μια σεζόν (2011-'12), αγωνίστηκε την τελευταία τριετία στην Αστάνα, έχοντας πολύ καλή παρουσία στη VTB League. Μοιάζει να έχει βρει τον εαυτό του στους "κυανοκίτρινους", με τους οποίους πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, όντας εκ των πιο σταθερών παικτών της ομάδας του Καζακστάν.

Πέρσι είχε 12.5 πόντους, 8.2 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ κατά μέσο όρο με την Αστάνα (στην οποία παρεμπιπτόντως προσελήφθη ο Ηλίας Παπαθεοδώρου), δίχως όμως να καταφέρει να οδηγήσει ψηλά την ομάδα του, η οποία τερμάτισε στην προτελευταία θέση της regular season.

Η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό προσθέτει μία ακόμη εναλλακτική λύση για τις δύο θέσεις των φόργουορντ, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να δείχνει διάθεση να "γεμίσει" το ρόστερ.

Η απόκτησή του πάντως δεν σημαίνει κάτι για την περαιτέρω ενίσχυση του "τριφυλλιού", αφού ο Παναθηναϊκός δεν αλλάζει τη λογική του σε ό,τι αφορά το "τεσσάρι" που θα αποκτηθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ