ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Συμφώνησε με Πάβλοβιτς ο Παναθηναϊκός"

"Συμφώνησε με Πάβλοβιτς ο Παναθηναϊκός"

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Σάσα Πάβλοβιτς, που φέτος φόρεσε τη φανέλα της Παρτιζάν. Σερβικό δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών.

Η μεταγραφική αντεπίθεση του Παναθηναϊκού ξεκίνησε! Εν αρχή ήταν η συμφωνία με τον Γιώργο Παπαγιάννη για πολυετές συμβόλαιο, με τη συνέχεια να αφορά την ενίσχυση από τη Σερβία. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον το Mozzart Sport , που αναφέρει πως οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Από την πρώτη στιγμή ήταν σαφές πως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ήθελε παίκτες που γνωρίζει καλά στον Παναθηναϊκό. Γι αυτό στράφηκε στον 31χρονο γκαρντ/φόργουορντ, όταν κλήθηκε να επιλέξει έναν από τους παίκτες που θα ενισχύσουν την περιφέρεια του "τριφυλλιού". Κι αυτός είπε το "ναι", επιλέγοντας τον έναν από τους τρεις δρόμους που είχε μπροστά του .

Κι αν στο μυαλό του υπήρχαν μόνο η Παρτίζαν και η... απόσυρση, η παρουσία του "Σάλε" στον "πράσινο" πάγκο αρκούσε για να του δώσει μία έξτρα επιλογή, την οποία έκανε -δίχως να δυσκολευτεί. Έτσι, θα έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο, αφού φέτος έπαιξε μόλις στο β' μισό της χρονιάς με την Παρτίζαν.

Πριν από αυτό; Έκανε μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ αγωνιζόμενος σε Γιούτα Τζαζ (2003-'04), Κλίβελαντ Καβαλίερς (2004-'09), Μινεσότα Τίμπεργουλβς (2009-'10), Ντάλας Μάβερικς (2011), Νιού Ορλίν Χόρνετς (2011), Μπόστον Σέλτικς (2011-'12) και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (2012-'13). Στη συνέχεια έμεινε για αρκετό διάστημα εκτός δράσης, πριν πει το "ναι" στην Παρτίζαν, με την οποία είχε 11.9 πόντους με 72.4% στις βολές, 41.4% στα δίποντα, 31.9% στα τρίποντα, 3.7 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 0.9 κλεψίματα σε 19 αγώνες στην Αδριατική Λίγκα.

Ο Μαυροβούνιος γκαρντ/φόργουορντ αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, μετά από αυτήν του Γιώργου Καλαϊτζάκη. Νωρίτερα, ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε ενημερώσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως θα υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ