ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον Παναθηναϊκό ο Σίνγκλετον

Στον Παναθηναϊκό ο Σίνγκλετον

Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103.3, o Κρις Σίνγκλετον είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, αφού είπε το "ναι" στο "τριφύλλι" μετά από ολονύκτιες διαπραγματεύσεις.

Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με Κρις Σίγκλετον, ο οποίος την περασμένη σεζόν έφτασε στο Final Four του Βερολίνου με την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Το Sport24.gr τόνισε τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/7) πως ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ τα βρήκε σε όλα με το "τριφύλλι", με τη συμφωνία να είναι προ των πυλών. Εν τέλει, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στους τελευταίους όρους της συνεργασίας τους και κάπως έτσι ο 27χρονος παίκτης θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι.

Μία ιστορία γεμάτη ανατροπές και πολύωρες συζητήσεις ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ενισχύεται σημαντικά στις θέσεις "4" και "5" με έναν παίκτη που έκανε θραύση φέτος στην Euroleague με τα χρώματα της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, ο Σίνγκλετον σε 31 αγώνες, είχε 8.4 πόντους (46.7% δίποντα, 31.6% τρίποντα, 73% βολές) και 4,5 ριμπάουντ. Στη VTB League, ο Αμερικανός φόργουορντ έπαιξε 32 παιχνίδια και είχε 9.4 πόντους και 5.1 ριμπάουντ.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να σταλεί στο "τριφύλλι" το υπογεγραμμένο συμβόλαιο κι ακολούθως να εκδοθεί η ανακοίνωση της απόκτησής του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ξεκινώντας έτσι το μεταγραφικό ντεμαράζ του "τριφυλλιού", το οποίο την ίδια ώρα βρίσκεται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας τόσο με τον Γιάννη Μπουρούση όσο και με τον Μάικ Τζέιμς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ