ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συγχαρητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στους Εφήβους

Συγχαρητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στους Εφήβους
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έσπευσε να συγχαρεί την Εθνική Εφήβων για την πρόκρισή της στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βόλου, εκδίδοντας επίσημη ανακοίνωση.

Η πρόκριση της Εθνικής Εφήβων στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βόλου δεν πέρασε ασχολίαστη από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι", που έχουν τρία δικά τους παιδιά στην ομάδα (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης) έσπευσαν να συγχαρούν την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου για την επιτυχία της πρόκρισης στον αυριανό (2/8, 21:15) τελικό με την Τουρκία.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στην επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε, στόχος δεν είναι άλλος από το να " είμαστε σταθερά ο αιμοδότης των Εθνικών ομάδων".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συγχαίρει τους παίκτες, την Ομοσπονδία και όλο το τιμ της Εθνικής Εφήβων για την πρόκριση στον τελικό του Ευρωμπάσκετ U18. Για εμάς η χαρά είναι πολλαπλάσια με δεδομένο ότι στηρίζουμε τα Ελληνικά νιάτα με την επένδυση που κάνουμε τα τελευταία χρόνια αλλά και με την ίδρυση των Ακαδημιών της ΚΑΕ.

Συμμετέχουμε ενεργά με άποψη και φιλοσοφία σε κάθε προσπάθεια παραγωγικής διαδικασίας, με εμπιστοσύνη στη νέα γενιά του Ελληνικού μπάσκετ και με απώτερο στόχο να είμαστε σταθερά ο αιμοδότης των Εθνικών ομάδων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ