ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σύνθημα για τον Γκιστ σε... λούνα παρκ

BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζέιμς Γκιστ πέρασε το απόγευμα του Σαββάτου (10/6) παρέα με την κόρη του σε ένα λούνα παρκ, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να τον αφήνουν με ανοιχτό το στόμα. Δείτε (και ακούστε) γιατί.

Ο Τζέιμς Γκιστ είναι από τους πιο αγαπητούς ξένους παίκτες στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι τα τελευταία τεσσερισήμισι χρόνια, αλλά πολύ περισσότερο το πάθος και η μαχητικότητα που δείχνει σε κάθε παιχνίδι με την πράσινη φανέλα.

Η αγάπη των οπαδών του "τριφυλλιού" για τον 30χρονο φόργουορντ/σέντερ επιβεβαιώθηκε ακόμη κι όταν αυτός επισκέφτηκε ένα λούνα παρκ, για να περάσει το απόγευμα του Σαββάτου (10/6) με την κόρη του. Ενώ αποχωρούσε, άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη κάποιων φίλων των "πρασίνων" που βρίσκονταν επίσης εκεί, πριν κάνουν βουτιά στο... κενό, σε ένα από τα παιχνίδια του λούνα παρκ.

Ο ίδιος φρόντισε να μοιραστεί τη συγκεκριμένη στιγμή στο Instagram, όπου "ανέβασε" το βίντεο - ντοκουμέντο από την τρέλα των οπαδών του Παναθηναϊκού, γράφοντας παράλληλα πως " φεύγοντας από το πάρκο, ήμουν σχεδόν στο αυτοκίνητο και το μόνο που άκουγα ήταν αυτό. Όποιοι κι αν είστε παιδιά, μου φτιάξατε τη μέρα".

Walking away from the park and I'm almost at my car and all I hear is... Whoever y'all are mannnnnn y'all made my day #PAO#FanLove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Gist III (@gistopoulous14) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ