ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στους Pelicans ο Γιάνκοβιτς

Τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ θα δοκιμάσει αυτό το καλοκαίρι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, που δέχτηκε πρόταση από τους New Orleans Pelicans για να προπονηθεί μαζί τους και να αγωνιστεί στο Summer League.

Ο 26χρονος φόργουορντ που τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Παναθηναϊκού και κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα, ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμη άλμα στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα θα ταξιδέψει το Σάββατο με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να πάρει μέρος στην summer league team των "Πελεκάνων". Θα συμμετάσχει στις προπονήσεις και θα αγωνιστεί στο Summer League διεκδικώντας μια θέση στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Γιάνκοβιτς έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του στο χέρι (που τον κράτησε εκτός playoffs) και ακολουθεί όλο αυτό το διάστημα πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων.

Μετά την πολύ μεγάλη αγωνιστική άνοδο που είχε στα τελευταία ματς, κερδίζοντας μάλιστα με το σπαθί του το χρόνο συμμετοχής του στον Παναθηναϊκό (εξάλλου η προτίμηση στον Σάσα Πάβλοβιτς αποτέλεσε σημείο τριβής της διοίκησης με τον Σέρβο προπονητή), ο Γιάνκοβιτς που είναι ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι, θέλει να δοκιμάσει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα στις ΗΠΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ