ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ο Έλιοτ Ουίλιαμς

Στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ο Έλιοτ Ουίλιαμς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς θα συνεχίσει την καριέρα του στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους οποίους υπέγραψε μονοετές (μερικώς εγγυημένο) συμβόλαιο, έχοντας ως στόχο να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από τον Παναθηναϊκό στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς! Ο Έλιοτ Ουίλιαμς μπορεί να μην ανανέωσε το συμβόλαιό του με το "τριφύλλι" για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά αυτό ουδόλως τον προβλημάτισε. Κι αυτό γιατί είχε θέσει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στο ΝΒΑ.

Κάτι που κατάφερε αφού ήρθε σε συμφωνία με τους "Πολεμιστές" για υπογραφή μονοετούς συμβολαίου, το οποίο είναι μερικώς εγγυημένο. Ο 27χρονος γκαρντ θα βρεθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Στιβ Κερ, με σκοπό να τον πείσει ότι αξίζει μια θέση στο τελικό ρόστερ εν όψει του νέου πρωταθλήματος στο ΝΒΑ. Παρεμπιπτόντως, υπέγραψε το μίνιμουμ συμβόλαιο, κοινώς δεν θα εισπράξει κάποιο εξωπραγματικό ποσό.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Έλιοτ Ουίλιαμς είχε 13.1 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο στην Euroleague, βοηθώντας σημαντικά τον Παναθηναϊκό στο Top 16 της Euroleague, όχι όμως και στα playoffs απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ